Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Macska vagyok, titokzatos életet élek Köszi a Ponyvaregényt
Nagyon hiányzik egy kis motorvulás
csak nem...
mitől durrant be az agyad?
Szia!

A múltkor kicsit eldurrant az agyam,lehiggadtam valamennyire,kell nekem minden szart felvenni ,elég a saját bibi.
December 15-ig kiderül hogy benne leszek-e, abban 60 főben akit leépítenek a cégnél ebben az évben még.
kóbor macska! merre jártál?
este kimentél,reggel bejöttél suttyomba?
Helló CLUB!
Mesca, örülök, h látlak!
a másnapot mindig nagyon nem bírom kell utána 2 nap mire rendbe jön a gyomor és fejszerkezet.
szegénykém...
úgy legyen két hibás darabot kifogni egymásután az már "ultrabrutálkibaszotdenagyondurva" lenne
a tavaszi csapatásban meg egy jó piálásban benne vagyok,úgyis már vagy 2 éve nem ittam magam a szent anyaföldig
abból indulj ki,hogy senki másnak nincs baja vele. megértem,hogy neked éppen volt,de sztem nincs két rossz hengerfej
tavasszal meg eljössz és baszatunk egy nagyon nagyot,aztán kiderül
vagy odaadod egy napra a fighter srácnak,akihez elmentünk és minden kiderül
Köszi

Ez majd a következő szezonban derül ki,főpróba majd tavasszal lesz,az első 1000 km alatt kiderül ha van valami bibi még.
De remélem már nem lesz. A szerviz hozzá állása korrekt volt.
szívből örülök faszikám
remélem megmaradsz a típus mellett
Szevasztok!

F.Gabi:
Kész a motor,hétvégén hozom haza
Zsolti,a szervizfőnök mondta, a hengerfejen nem látszik semmi különösebb,csak pont annyi mint a külső oldalon,mint amit te is láthattál még az ősszel.
halló halló
Sandrának :)
sziasztok!

köszönöm a hozzászólásokat,segítséget, látom ez olyan kis zárt világ, belehet így hirtelen kerülni, mert tudjátok vagy 20 évig nem motoroztam, nincs motoros barát, egyedül is jó , de párban, többen még jobb motorozni
Sisakhoz!
Én nem ajánlom a gagyi műanyag bukókat..! legyen...karbon kevlár üvegszál...
Érdemes könnyű bukót választani..
Én olyat szoktam venni amiben először még csücsörítek a számmal, pár hét műlva tökéletes lesz.. :D
Jóestét mindenkinek!
nem
miért?
Te igen?
Plázában
Marszellusz, te nem voltál ma véletlenül az Alba Plazaba?
és mi van a kocsijaiddal?
nem alszom mióta felajánlottad a szemlét
vezethetem is?
én meg krossz lazert,meg FM sportot(pedig az FM nem olyan kategória mint a Shark) és mégis szorít még...3 éve...
Mert te is Shark-ot hordasz kolléga! Ez itt a reklám helye
Köszönöm. A kérdező nevében is. Pont erre gondoltam.
Engem nem zavar ha valaki kijavítja az én véleménye, lévén én sem vagyok tévedhetetlen.
Mellesleg nekem egyik sisakom sem tágult annyit, hogy fél év múlva lötyögne a fejemen.
Így van, ez a lényeg.