Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teszteltek ma egy ugyanolyan színkombójú RR-t, mint a tiéd az Autómániában - csak abban már 14e volt beletekerve- ez a dolog megfeljtése
Hozzá kell tenni szép a motorod ,de a két szép szemed ámulatba ejtő.
Én láttam ám Sziiip volt Mint a cébéerek általában...
Azt tudom,hogy a motorom Sztár , de azt most igy konkrétan nem,hogy melyik tv-ben,milyen adásban?!:D
Hali! Nem mondod, hogy a Te mocid volt a Sztár a TV-ben?
Sziasztok CíBíR tulajok :)
Már mint a subarut vagy Zsámbékot?
Igen-igen,azt a fazont látta már pár gyorsulásin Legutóbb Kunmmadáron, bár ott már csak civilben.
A Gyulai nem hinném, h annyira értene hozzá- bár én sem értek, dehát nem is vezetek műsort Viszont a Subarut itt tesztelték Zsámbékon, felismertétek?
Sziasztok CBR-esek!
Dicsérték rendesen a mocit! Balázs az csak kerülgette , de a másik srác az jól nyomja ! Ha jól tom gyorsul is majd valamilyen dragszterral.
Igen, ásványvizet vagy 2-3 litert naponta
Kár tagadni, láttam amit láttam
Vigyázok, meg lesz felvigyázóm,Ági a kocsimmal,meg durva lenne akkor pandázni egyet mikor végre kész van.
Mesca, iszol te rendesen? Hogy ilyeneket látsz?
Jó is az....te legalább motorozol...de nagyon-nagyon vigyázz! Igérd meg!
Decemberi motorozás rulez Majd azért tolj egy-két képet...ha már...
Szép Jó napot Hölgyek/Urak!

Sandra,ne má,miféle pólóban vagy te az egyik fényképen, KAWÁSBAN ,gyorsan keresd meg doki46-t hogy még időben visszatérítsen az eltévelyedett utadról.

Holnap ha hupikék törpék és gonosz mikulások, és egyéb téli rémek ha lesznek,akkor is lábon hozom haza a CBR-t Komáromból
Gemi , a motorodat tesztelik az RTL klubon a Gyulai Balázsék Nem is mondtad, h odaadtad nekik. Hiába a CBR az CBR
oFF.:
Nem-nem, most tanulok ma éjjel kifulladásig..majd holnap tanulás plusz tánc, aztán vasárnap egy kis imádkozás a jó témáért majd tanulás hétfő 12-ig, a szigó kezdetéig
De azért majd fórumozok is kicsit, mivel az anyag itt van a laptopomon
Ha a vizsgák miatt vagy ideges , gyere fórumozni , majd szellőztesd ki a fejed egy kis futással és utánna meg TANULJ!
szabi, azaz lazítás és kis fórum!
...és ha simogatnak? - persze száliránynak visszafele!
Nem néztem még meg...tiszta ideg vagyok Amúgy meg nem szeretem ha masszíroznak Ahoz baromi profinak kell lennie az illetőnek...
Krézi: ha hazaértél gyere fel msnre...pls
Szia Giorgio!Pálya?
megnézted már a Jorian videót?
fájdalomtol mi?
uhh
masszázs?
Fellépni voltam, aztán táncot tanítottam az ELTE-n 17-től 22-ig. Totál kimerültem... utána meg nem tudtam aludni a fájdalomtól...
Sziasztok!
mi volt tegnap?
hallom a combizmaid odavannak...
Nem baj...minek olyan korán kelni Az alvás különben is konzerválja a szépséget
Az RR is azért ilyen szép, mert sokat alszik, képek az idei utolsó gurulásáról nov. 15-én. amikor épp kedvesen vigyáz rá a Szent Vendel szobor Etyeken.