Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap, ma...nekem mindegy Motoroztál? Ma azt kellett volna, hazaértem és ott állt a kislány El is vittem volna egy picurka körre, ha meglenne a jogsim.. de 2 hete nem találom.
Tiszta eufória van ám...
Örülünk, mint állat .Puska kellett volna a melóhoz ... Megyek is ünnepelni
Veled mi volt?
örülünk Vincent?
vincent!
örülünk vincent?
Jó estét, jó szurkolást kedves CBR Club! Köszönöm együttérzéseteket és szurkolásotokat Jelenlegi állapotomban mindenkit szeretek még azt is, akit nem És magasról teszek rá, hogy OFF, mint a fene, de a szigó első rostáján úgy tűnik sikerült átmennem
No igen...az tuti, h többet lógtam itt, mint készültem Dehát jó oktatóim voltak - mikor a középkori lovagi erényekről kellett írnom többek közt TI jutottatok eszembe
Márhogy mit is akarunk? ...
Remélem hamarosan bejelentkezik a jó hírrel és megrebegteti felénk a szempilláit , hogy újra bókolhassunk neki.
nyilván sikerül...itt készült fel a fórumon
persze hogy sikerül...annyian akarjuk..
Hogy van vajon a mi vizsgaciccünk? Sikerült minden?
Csak XXL-esben érdekel, félek az XL-es kicsi lenne.
Ha van, hozhatod annyiért...
csajéknak is van?
Jó reggelt ott ! M, L, XL, mértetekben van.
14.990.- Ft Budapesti átvétellel. Megkérdezem van e 2 XL-es.

megyek aludni.....
Persze "gazdaságos" áron...
Alex!

Ha tudsz ilyet XXL-esben, akkor vevő vagyok rá!
háu mács dáz it koszt?
Nagyon ott van, vagány! Most egy kicsit irígy lettem!
akkor nézd meg az enyémet
Estét!

Bocsi, hogy eltüntem,csak S.O.S-ben elkellet intéznem valamit...
Fej nem zúgott, egész jól birtam a délutánt. De elkéne mennem aludni, mert hnap korán kelek....húzós hetem lesz. És még energiaital sincs itthon
Jó reggelt/Jó estét!

Leugrottam itt nálunk a Honda outlet-be is kukáztam egy ilyen kabátot ..hátha naon hideg lesz itt is..
Akkor most szemből is ŐKET!
HMMMMM! UIE-674........................Az az enyémenyémenyémenyém!
Már egyre nehezebb , jöhetne a jóidő! Bambán nézem a monitort és rátaláltam a két Kunmadár FUN-ra!
Nekem van egy 125-ösöm eladó pályamotor + utcai is mert rendszámos (Aprilia, oké ez a CBR rovat )
Nem vagyok én olyan sértődős amúgy sem... Az hogy hülye vagyok, az meg munkahelyi ártalom , nálunk nem bírja soká aki normális.