Most épp ezt néztem: link. Tetszik. A motorhang se hiányzik a kliphez annyira, valahogy nagyon szimpin megy a srác. Senkit sem akar megölni, csak élvezi a motort, és annyit megy amit a forgalom és a tudása enged, én ennél bambább vagyok. Cserélnék most vele.
Én egy olyan cégnél melózom ami hengerfejeket gyárt.. egy mexikói családé a vállalkozás..
Középeurópában felvásárolták az összes alumíniumöntödét... Van ott lóvé, csak nem jut el hozzánk..
Hát nem semmi ez a Magyarország..
Voltam a héten állásinterjún.. mérnöki meló lett volna.. két nyelven kellett tárgyalóképesen beszélni, (angol német).. autóipari tapasztalat, vezetői tapasztalat, méréstechnológiai ismeretek.. sap ismeret
Egyszóval félistent keresnek..
Rákérdeztem a pénzre.. megkérdezték mennyit szeretnék ezért a melóért..
Én gátlástalanul rávágtam netto 180k a minimum
-enyhe mosoly 150k netto tudnak ajánlani.. + 6000Ft hidegkajautalvány
Természetesen fel sem vettek.. :D
Gondoltam magamban ha kimegyek Ausztriába mint mosogató ott adnak 300k +teljes ellátás szállás
Nevetséges ez a helyzet..
Szerintem lelépek innen.. ha valaki tud valami jó melót Auslandban akkor szóljon..!
Hy all. Az alkohol nem megoldás! De elviselhetőbbé teszi a problémát. Meg néha jólesik . A helyzetem meg alakul, épp albérletet kell nézzek, pedig 2 házban is lakhatnék.
Meg ez: minél többet iszom annál jobban remeg a kezem, ergo, annál többet kilögybölök. De ha kilögybölöm, egyre kevesebbet iszom. Vagyis minél többet iszom, annál kevesebbet iszom!
Mikor a céghez kerültem,azt mondták:
"Ha tűzoltó leszel,két út áll előtted!Az egyik,az alkoholizmus,a másik meg járhatatlan!"
Én meg nem vagyok úttörő...
ÁÁÁ.Egy hónapja költözött el barátnőm...Azóta szinten vagyok! Pedig előtte évente egyszer egy pohárral szilveszterkor!Úgyhogy valahogy átérzem "cala" helyzetét!
ott vagy a képen?
www.nemak.com itt melózom most..
melo
üdv
elissa
Középeurópában felvásárolták az összes alumíniumöntödét... Van ott lóvé, csak nem jut el hozzánk..
amúgy ebben a köcsög helyzetben,ami van,kurvára nem lesz eccerű. most csak okoskodni lehet
senki sem tud és akar pénzt adni...
Voltam a héten állásinterjún.. mérnöki meló lett volna.. két nyelven kellett tárgyalóképesen beszélni, (angol német).. autóipari tapasztalat, vezetői tapasztalat, méréstechnológiai ismeretek.. sap ismeret
Egyszóval félistent keresnek..
Rákérdeztem a pénzre.. megkérdezték mennyit szeretnék ezért a melóért..
Én gátlástalanul rávágtam netto 180k a minimum
-enyhe mosoly 150k netto tudnak ajánlani.. + 6000Ft hidegkajautalvány
Természetesen fel sem vettek.. :D
Gondoltam magamban ha kimegyek Ausztriába mint mosogató ott adnak 300k +teljes ellátás szállás
Nevetséges ez a helyzet..
Szerintem lelépek innen.. ha valaki tud valami jó melót Auslandban akkor szóljon..!
- Semmi baj, doktor úr - mondja Kovács - én nem vagyok gyáva ember.
Pf lassan mehetek melóba.. de nincs kedvem..
Avagy az öreg székely ember bölcsességei:
"-Az élet...
-olyan,amilyen!
-A sör...
-...nem alkohol!
-A medve...
-...NEM JÁTÉK!"
Azt azért tartsdd szem előtt,hogy egy sör,nem sör.Két sör,egy sör.Egy sör,meg nem sör!
Ezért jó, ha az ember fija-lyánya 2 helyen is melózik...
Hát szabad ilyet?
"Ha tűzoltó leszel,két út áll előtted!Az egyik,az alkoholizmus,a másik meg járhatatlan!"
Én meg nem vagyok úttörő...
Van egy mondás: az alkohol nem válasz, de elfelejted a kérdéseket...