Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a sört! A szomszéd átcsábitott olyan szöveggel, hogy van behűtve ser.
Nah babákok, szombat este van. Ne lógassátok már az orrotokat...inkább imádjuk a Hondát na meg magunkat
Csak egyszer élünk...hát miért hagyjuk, h mások a saját nyomorukkal és korlátoltságukkal elrontsák a kedvünket?
TÁDÁM.....! Itt vok!
ezért kedvellek,Te örök optimista
Jajh Mesca...minden rossz után valahogy kárpótol az élet... Nah és itt befejezem az okos tanácsoskodást, mert ezek ilyenkor úgysem segítenek. Csak az, ha vannak melletted barátok...
Persze, küldjél el... Közbe jött egy nem is kicsi papírmunka Aztán már nem volt kedvem elmenni a csajokkal
Játék az élet,nem mindig,van amikor egy döntés egy életet ad,vagy elvesz.
Te meg mit keresel itt? Nem moziban kéne lenned?
Úgy érzem ma ilyen hangulatban vagytok:

Minden nőnél van jobb nő
Minden bajnok legyőzhető
Minden hiány pótolható
Minden, minden, minden eladó
Minden csoda csak látomás
Minden furcsa mindig, ami más
Minden új nap új ajándék
Mer' az egész csak játék

Ennyi...
KOOOMÁM! A vesémbe látsz! 3 az 1-ben! Lássuk csak a sorrend talán a következő: CIBERE /gyönyörű/ ,
METALLICA /ász/ , ja és volt ott egy szöszi is - gyengéim . A sportdobbal biztos szól úgy, mint Hatfield, a csajszi meg széria felszerelés ha jól látom .
jobbatt,mindig van jobb,csak keresni kell ,nőben is motorban is.
Még marad,már csak a piszkos anyagiak miatt is.
A szomszéd nálunk is értékeli nemzetközi kresz jelzéseket szokott mutogatni, főleg mióta új dob a gépen. Akkor megmarad a sas neked? Jobbat úgyse találsz.
Nekem nincs még ilyen ingerenciám,tőlem 42 km-re a szervizben várja a kupakcserét.
A szomszéd nagyon értékelné ha a garázsban járatnám,a fal másik oldala az Ő nappalija
Aha, ma kisunnyogtam a garázsba és beindítottam a gépet. Utánna esett le, hogy minek lopakodok, a fél utca hallja majd...
Jó estét CBR fanok!

Elvonási tünetek már jeletkeznek?
Hi all, dzsordzso, találtam neked egy szép motort! 600RR
Azt mondta Benjamin Franklin: A borban bölcsesség, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok vannak...
csak a mineralwasser
Olyan szarul nézel ki! iszol te eleget?
miket nem tudok
persze
tényleg szólíthatlak Reninek ?
tudok elegánsan is viselkedni ha akarok ...
az időstől még nagyon messze vagyok... mint ahogy te attól, hogy tudd, hogyan kell viselkedni egy nővel..