Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaaa...örülök RF koma, h visszaegerésztél ide! A moci még nincs elrakva...de úgy néz ki, hogyha jövő héten tényleg már havazni fog, hogy ez a szombati gurulás volt az utolsó útja! Mondjuk ez nagyon kiadós volt!
Tavasszal kéne csinálni egy jó kis túrát itt a környéken...Nem? Te is fel tudnál jönni , nem? Mennyi az út tőletek Bpre ?
Mescát gondolom elnyelték a bányák...vagy megint a svájci hadsereggel kűzd
De mi van Dzsordzsóval és calával?
Hali szandy és többiek hogy vagytok jön a sí szezon lassan...
Üdv Mindenkinek CBR tulajdonos lettem!
Elég sok kérdésem lenne de most csak a legfontossabbal kezdeném. 97es f3 a gépem milyen minőségű motorolajat és hány litert vegyek bele? Az előző tulaj csuszott vele ugyhogy festés és matricázás ügyében is szívessen fogadnám a tanácsokat
Köszike: dawid
Mindig is tudtam, h az ejtőernyős-motorosok nem normálisak Majd akkor szólj, ha a Ciberével együtt ugrotok ki Nah azt megnézném....sőt....beajánlanálak egy-két légishowra!
cső!
csak a kipufogó megy Alex?
Szeva! Azt mondták, hogy Te tudsz ilyen kipufogót szerezni 2002-es RSV Mille-re!
Süt a nap délelött 74 F lesz a temperature azaz 23 C fok ha igy jobb. Most kicsit felhös itt, ott.
Alex te már fent vagy reggel 8-kor? A helyzet keleten változatlan Csak kicsit már hideg van a motorozáshoz Nálad mennyit mutat a hőmérő?
Jó reggelt ! Mi a helyzet ott?
mi szilveszterkor is ugrani szoktunk...
Persze, mert biztos nem motorvultál még a Négyszögletű kerekerdő felé Látod, látod...
A szombati motorozáskor kicsit azért elcsodálkoztam, h Fahegyen még mindig üzemnap volt...és ott tekertek a gépek felfelé
jaaa a titkos projekt,mi? elérted?
pomogács... asse tudom miaz...
Azok a pomogácsok Teeeee Jah, motorral jöttek....zöld motorral ráadásul
Remélem már számolod vissza a napokat tavaszig! Egyik nap járt erre Tejfogú...ezekszerint életben van még
ciccaaa!
hát itt vagy?
elvesztél,vagy mi? elvittek a pogácsok?
Helló CBR Club! Na mi a helyzet? Szombaton az én mocim is az idei év utolsó útjára indult Etyekre és a szitibe Nagyon jó volt!
Jah és igen : csak azért mert valakinek "csípett a pisi" egyik nap még nem kéne, hogy így befaggyon itt a hangulat
work work.. :(
halló halló4
döglődik a fórum? mé nincs itt senki mostanában?
vaccsak ritkán...
nagyon nagy király vagy,mégegyszer köszönöm szépen.
rendesen kell összerakni és nincs baj. csak azért kezdtem el keresni,mert egy barátom nmemrég beszerzett egy első szettet (goodridge) egy tízesért.
asszem marad a szerelős.a Teamben majd mindenkinek ilyen szerelt van,és évek óta semmi baja.
pedig ha vkik,akkor ők nyúzzák erősen
Nem kevés olyat láttunk már, ami erősebb fékezéskor elkezdett könnyezni... Vagyis folyik belőle a fittingnél az olaj...
Egyébként megkérdeztem és sajnos nincs is nekik éppen raktáron...
Az ára meg szerintem máshol is ilyen 16-22ezer közötti...
ez így igaz srác. de miért könnyezne?
a piroson is van szerelt,de semmi baja nincsen.
Mindegy, megkérdezni nem kerül semmibe. Cserébe nem fog könnyezni fékezéskor a szerelékeknél...
az monnyuk nem kevés!
Típustól függ, valahol 20körül volt az első szett normál áron...
Rákérdeztem neked magánban, de még nem jött válasz... Ha kapok, megírom...