Naaaa...örülök RF koma, h visszaegerésztél ide! A moci még nincs elrakva...de úgy néz ki, hogyha jövő héten tényleg már havazni fog, hogy ez a szombati gurulás volt az utolsó útja! Mondjuk ez nagyon kiadós volt!
Tavasszal kéne csinálni egy jó kis túrát itt a környéken...Nem? Te is fel tudnál jönni , nem? Mennyi az út tőletek Bpre ?
Mescát gondolom elnyelték a bányák...vagy megint a svájci hadsereggel kűzd
De mi van Dzsordzsóval és calával?
Üdv Mindenkinek CBR tulajdonos lettem!
Elég sok kérdésem lenne de most csak a legfontossabbal kezdeném. 97es f3 a gépem milyen minőségű motorolajat és hány litert vegyek bele? Az előző tulaj csuszott vele ugyhogy festés és matricázás ügyében is szívessen fogadnám a tanácsokat
Köszike: dawid
Mindig is tudtam, h az ejtőernyős-motorosok nem normálisak Majd akkor szólj, ha a Ciberével együtt ugrotok ki Nah azt megnézném....sőt....beajánlanálak egy-két légishowra!
Persze, mert biztos nem motorvultál még a Négyszögletű kerekerdő felé Látod, látod...
A szombati motorozáskor kicsit azért elcsodálkoztam, h Fahegyen még mindig üzemnap volt...és ott tekertek a gépek felfelé
Azok a pomogácsok Teeeee Jah, motorral jöttek....zöld motorral ráadásul
Remélem már számolod vissza a napokat tavaszig! Egyik nap járt erre Tejfogú...ezekszerint életben van még
Helló CBR Club! Na mi a helyzet? Szombaton az én mocim is az idei év utolsó útjára indult Etyekre és a szitibe Nagyon jó volt!
Jah és igen : csak azért mert valakinek "csípett a pisi" egyik nap még nem kéne, hogy így befaggyon itt a hangulat
nagyon nagy király vagy,mégegyszer köszönöm szépen.
rendesen kell összerakni és nincs baj. csak azért kezdtem el keresni,mert egy barátom nmemrég beszerzett egy első szettet (goodridge) egy tízesért.
asszem marad a szerelős.a Teamben majd mindenkinek ilyen szerelt van,és évek óta semmi baja.
pedig ha vkik,akkor ők nyúzzák erősen
Nem kevés olyat láttunk már, ami erősebb fékezéskor elkezdett könnyezni... Vagyis folyik belőle a fittingnél az olaj...
Egyébként megkérdeztem és sajnos nincs is nekik éppen raktáron...
Az ára meg szerintem máshol is ilyen 16-22ezer közötti...
Tavasszal kéne csinálni egy jó kis túrát itt a környéken...Nem? Te is fel tudnál jönni , nem? Mennyi az út tőletek Bpre ?
Mescát gondolom elnyelték a bányák...vagy megint a svájci hadsereggel kűzd
De mi van Dzsordzsóval és calával?