Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló
Te véletlen nem hallotál arról ,hogy ki esett a Mátrába valami CBR929-es volt .1motoros haverom mondta
Köszönöm Bálint
Mesca.: motorozás helyett kutyakiállítás?
RF.: szép kis túra volt Így könnyű tankolni a motort...
reagál rá,csak másképp
Gondolom tiszta is lett a holdfénynél...
álcázd a kuvaszt, egy hatalmas perzsa macskának.. ..csak ne lepődjön meg senki, hogy nem reagál arra, hogy "cicc..."

egyébként tegnap holdfényben mostam a Babymet... ..very romantikus volt
Álcázom mindkettőt, és besétálok velük
Nem mondod, hogy a kuvasszal.....
Jó nagy táska kellene hozzá,nem fajtiszta és igy kicsit termetesebb. 15kg
A tacsi alkalmasabb, az be tudod lopni a táskádba is!
Biztos élvezné ő is. Este nem kellene sétálni vinned az tuti..
Van kettő is,egy kuvasz meg egy tacsi,gyilkos páros
Claritin helyett vigyél inkább egy egeret, vagy nem is, inkább egy kutyát...
Szépjónapot CBR Klub!

Tegnap, Dunaújváros pályán, a körgyűrű természetesen megint bedugulva ,de az M6 kárpótolt mindenért.Most adtam a moc pofájának, 9l/100km-t benyelettem vele,és végre tudom mennyi a gyári vége
És persze izgalmas 1 hónap következik,jön levél, vagy nem jön levél.

Ma du.Campona,macskakiállitás, családi program .
Megyek elő is kotrom a maradék claritin tablettámat
Cső én ma élvezetes túrán voltam kimentem a garázsba és +néztem a mocomat és utána bejöttem a házba betyárosan elfáradtam
Helló motorosok! Ki merre járt a mai napon?
Gemmancs: milyen volt, mesélj!
Köszönöm Bálint
Estét Megasztárok!
Meglestem ma a Balcsit :) jól elfáradtam a motorozásban..
Most meg mehetek dolgozni :(
de holnap ismét motorozás.. :)
Helló halló villa lakó-k
Aludj jól!
Jó éjt Club...nekem mára véget ér a nap.. nem bírom tovább ébren.
Elnézést mindenkitől, off lesz:
Szóval van ugye a Hring. És van egy egyesületünk, a MERSZ, aki már 3dik éve szervez a ringen un. pályaesteket. Ezek este 6-tól 8-ig tartanak, csoportbeosztás és mindenféle időkorlátozás nélkül. A rendezvény célja, hogy egyre többen próbálhassák ki a pályán motorozást, némileg biztonságosabb körülmények között, barátibb hangulatban, mint egy sima nyílt napon. Pont emiatt a gyorsabb motorosok is jobban vigyáznak a lassabbakra és többnyire mindenki segít tanácsokkal a másiknak.
A díja 12ezer volt idén, de lehet tagságit váltani (5ezer/év), akkor csak 11ezer/alkalom, vagy vehetsz a tagságid mellé (5ezer+15ezer/év) pályacsomagot, akkor csupán 8ezer/alkalom.
Azoknak is ajánlott, akik nem szeretnének szabadságot kivenni, mert a regisztrálás a helyszínen 5-től kezdődik. Előjelentkezés idén a motorosok.hu oldalon található fórum topikjaiban volt, reméljük jövőre már működni fog a jelentkezési modul a www.mersz.hu oldalon. Meg remélem, az oldal is jobban fog működni...

Ha van még kérdésed, keress meg mailben...
óvatosan...
Csesznek nem olyan jó elég szar az út.. De Csesznek és Zírc között faya!
Nah most betolom a ebédet.. aztán go
hogyismondják? Motorvulni :))
Csőcső
Na ilyenről még nem is hallottam ,miről szól(gondolom pálya motorozás) mikor lessz az első stb. stb. minden infó éredekel
Ha gondolod, várunk szeretettel a Mersz egyesület jövő évi pályaestjein. Első pályázóknak ideális lehetőség...
+látogatását
Jövőre én is tervezem a 3 látogatását