Tegnap, Dunaújváros pályán, a körgyűrű természetesen megint bedugulva ,de az M6 kárpótolt mindenért.Most adtam a moc pofájának, 9l/100km-t benyelettem vele,és végre tudom mennyi a gyári vége
És persze izgalmas 1 hónap következik,jön levél, vagy nem jön levél.
Ma du.Campona,macskakiállitás, családi program .
Megyek elő is kotrom a maradék claritin tablettámat
Elnézést mindenkitől, off lesz:
Szóval van ugye a Hring. És van egy egyesületünk, a MERSZ, aki már 3dik éve szervez a ringen un. pályaesteket. Ezek este 6-tól 8-ig tartanak, csoportbeosztás és mindenféle időkorlátozás nélkül. A rendezvény célja, hogy egyre többen próbálhassák ki a pályán motorozást, némileg biztonságosabb körülmények között, barátibb hangulatban, mint egy sima nyílt napon. Pont emiatt a gyorsabb motorosok is jobban vigyáznak a lassabbakra és többnyire mindenki segít tanácsokkal a másiknak.
A díja 12ezer volt idén, de lehet tagságit váltani (5ezer/év), akkor csak 11ezer/alkalom, vagy vehetsz a tagságid mellé (5ezer+15ezer/év) pályacsomagot, akkor csupán 8ezer/alkalom.
Azoknak is ajánlott, akik nem szeretnének szabadságot kivenni, mert a regisztrálás a helyszínen 5-től kezdődik. Előjelentkezés idén a motorosok.hu oldalon található fórum topikjaiban volt, reméljük jövőre már működni fog a jelentkezési modul a www.mersz.hu oldalon. Meg remélem, az oldal is jobban fog működni...
Te véletlen nem hallotál arról ,hogy ki esett a Mátrába valami CBR929-es volt .1motoros haverom mondta