Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah mert mescanak csak a szája volt nagy;) Aztán ő is, mint a Terminátor eltűnt az olvasztótégelyben...
Én szerintem lassan tentézek nagyon lapos lett ez a Acapulkói buli
Tényleg, mesca nagyon eltűnt... Az alkohol erősebb volt, pedig Mesca nagyon gyúr...és nem tésztát.
Na szenyor mescalero carambaaaaa nem ini sok rum mert tengeri betegséget kapni tőle És utána földig érő AAAAAAAA betü lessz
Na lefagytál az Ó Magyartól
Énrám gondósz babám hát ha közeleb hozod nekem azt a kordélyt akó megpakolom én olyan kurtán hogy csak nízel
Ezt nemrég hallottam :
Te akkora paraszt vagy, h még a Göncöl szekeret is trágyával pakolnád meg
Oké ó magyar jó lessz? Mikrofon próba 1..2..Jó vót a motorbiciklis találkozó Na ez jó lessz +húzok fel gumi csimát és rakok vető magot a zsebembe
Srácok beszéljetek olyan nyelven, ahogy é is tudok
Na halííí hóóóóóóó damisela salud!juerga(hölgyem üdvözlöm a buliban) carambááá alé alé
Szia Gemmancs ! Na mi a helyzet veled?
Mesca te ittál? Kegyetlenek vagytok így RFel
Nem-nem...bár hasonló a rendszám de nem Arai sisakom van. Csaknem látni véltél engem valahol ? Vagy egy hasonló szőkét egy hasonló jó motorral?
5 perc jöni elninóóó
Huhu Antoniosnak csöpögni nyála lusztusz leni énusz felbaktatni a boltuszba AlkoHOL?ért mert nagymami is + mondta hogy bivaly hozzám képest szárnyas állat
Portoriko-i rumot,és tequilát ombere , salut.
a tú salud!(egészségedre)Mit is itókázunk?
Erre inni kell amigo
Igen ha hablabázok akkor mindenki hahotázik ha mindenki hahotázik akkor Antibácsi bisztos hablabázik
Ezzel a hablakoszal fel is léphetnél egy komédiashowban,jól vágom hogy vágod a hablát
Igen, egy rövidet gurultam,utána meg mentem a rostjaimat ütni-vágni.
Már a címe is behugyoszitosz MR.RF-osz carramba
aloha!mi amigo
Jaaaaa,ombre vakos lokosz hablakosz,és estleg parlevú fransz? Vagy menjek a francba

RF:nézd meg a terminátort, cseh szinkronnal,be fogsz húgyozni a röhögéstől A film cime a cseheknél elektrickli modulátorá dvá
Az "ahoj popacsektől" én kész voltam.
RRcat, a te géped rendszáma UMB-xxx, és Arai sisakod van?