majd minden nap járok ki,mert zöldkártyát és eredetiségvizsgát csinálok,ennél fogva sok dolgom van ott.
meg néha műszakiztatok is,mert szerelő is vónék.
na mindegy,szervesen nem tartozott a tárgyhoz,megértem,hogy nem érted...
a lenyeg hogy olyan faszitol kell venni a cuccot bay-en, akinek jo sok pozitiv feedback-ja van, es nem linkel.
tobbi mar a postan mulik, nekem eddig 100%os a megelegedesem, pedig mar draga telefontol kezdve lcdtv-n keresztul mindent vettem, motoroscuccok meg alap .....
haver! a székely viccekbeli beszélgetések kutyfasza ahhoz képest amit itt mi ma véghez viszünk....
a kpm-en nem ment inden simán.soká értem vissza
itt most fain napsütés van,és sztem közel húsz fok.
holnap legyen ilyen plíííz
Nem, felhívtam őket a macskakaka szag miatt és megkérdeztem ezt is. Utána már 6000-enként kell vinni... És persze azt mondták, hogy a szagot és a füstöt élőben kéne produkálnom pénteken... mondtam nekik, hogy szinte kizárt.
És képzeld, rendeltem matricát... www.foliavagas.hu/node/4261
Sajnos nemtudom kihasználni ezt a csodálatosan jóó motoros időt,mert mindjárt megyek (újra) melózni... De aki tudja,az húzza neki ;) Persze csak óvatosan:D
Üdv CBR tulajdonosok.
Szeretném segítségeteket kérni.
Vett már közületek valaki valamit az ebay.co.uk-ról?
Ha igen akkor röviden írjátok már le,hogy amikor kiküldták az árut akkor valóban annyi volt az ára és a termék is jó minőségű volt? Mert az ittholi árakhoz képest olcsóbbak a cuccok postaköltséggel együtt is.
Légyszi írjatok ha van tapasztalatotok.
Előre is köszi mindenkinek.
Széles utakat.
meg néha műszakiztatok is,mert szerelő is vónék.
na mindegy,szervesen nem tartozott a tárgyhoz,megértem,hogy nem érted...