Én is, de most még nem hiányzik...
Majd lassan előásom én is, a sí és snowboard cuccaimat...
Nálam akkor kezd a szezon elindulni, mikor a Hervis kipakolja a tavalyi maradékot...
Helló Club! RF.:Én megyek be Bp-re Lesz egy kis buli...de nem túl nagy, mert holnap reggel fél 8-kor indul a busz Zsámbékról a fellépésre..
Üdv mescaleronak!
Jó reggelt CBR CLUB Ma is szép időnk van. Ne tegyetek úgy, mintha nem lennétek itt!
Gemmancs ...én bebuktam ezt a szombatot elég rendesen - jövő héten pedig véget ér az idős hölgyek nyara
Jóreggelt:D De igazándiból csak 8kor kell felkelnem
Én ma voltam motorvulni:DDDDDDDDDDDD De jóóó volt! És szombaton is megyek....ÉLJEN A JÓIDŐ!
Puszi,Vigyázzatok magatokra!
Nem sajnos. Akartam pedig. Mikinél voltam lent Csepelen de ott is csak kocsival. Megnéztem végre tüzetesebben a B-Kingjét....- de az már nem is motor, hanem erőd. Nem is értem, h tudja a Miki úgyanúgy forgatni, mint a gixxert...
Jóvanna, csak vicc volt....
Bár ez a Csesznek és környéke érdekelne... Sok jót hallottam már a környékről.
Győrből valaki a Balcsira?
13:45 kor legyen az Esso kútnál! Prakti mellett!
Győr Csesznek Veszprém Bfüred.. kaja és vissza.. :D
Tempó: finoman :)
Majd lassan előásom én is, a sí és snowboard cuccaimat...
Nálam akkor kezd a szezon elindulni, mikor a Hervis kipakolja a tavalyi maradékot...
Reggel még csak köd volt, de rendesen...
Üdv mescaleronak!
Gemmancs ...én bebuktam ezt a szombatot elég rendesen - jövő héten pedig véget ér az idős hölgyek nyara
Én ma voltam motorvulni:DDDDDDDDDDDD De jóóó volt! És szombaton is megyek....ÉLJEN A JÓIDŐ!
Puszi,Vigyázzatok magatokra!