Fülöp G.: mesélt nekem is mezőberényről Jövőre én is megyek le velük mindenképp..Jah és ő eldöntötte, h jövőre is lesz szülinapi bulim szóval addigra meg kéne tanulnom normálisan motorozni
RF.: volt eső, de csak délelőtt...
Mescalero: ha te mondod akkor este party RF a bagoly?
ugy kezdodott hogy olyan sracokkal mentem el akikkel nem kellett volna, min 5 ev durva enduro-cross tapasztalat ....
inota salakdombon kezdtunk, ocsem, jo kis moka, az a cucc vagy 100meter magas es durvan meredek...
utana berhid homokbanya, ott szantofoldrol erkeztunk, jo 2meteres fal vezetett be, belementem nagygazzal, majd egy kb 3 meteres fuggoleges fal fogadott volna, ha tapadnek a falon, ott lezugtam fejre, motor meg ram, hatso kerek fejbecsapott
majd beleestem a patakba oskunel, volt vagy 40cm a viz, motor kicsit elmerul, utana irany az erdo, ott mar csak foltokat lattam
4 ora motorozas, ugy elfaradtam meg most is alig elek ......
eddig azt hittem a sportnal nincs jobb ... de van
cbr a cr-hez kepest nyugdijasmotor, de imadom
fizika torvenyeit nekem is sikerul ...... 3 meteres fuggoleges eses fejre, motor meg ram, hehehehe
ezt ugy mondjak, hogy: ahol a (homok)part szakad
az a szemet newton ..... ha crossozott volna nem irkalt volna hulyesegeket
Jó reggelt Club Nagyon hideg van errefelé
RF. óriás party volt Nagyon jó hangulat, 600 fellépő, MTV-1 stb. Kulman Miki meg olyat motorozott a Gixxerrel meg a B-Kinggel, h az megint nem volt magyarázható a fizika törvényeivel, aztán ő is ptt maradt bulizni.
Bocsi hoyg így bepofátlankodok ide!
RRcat te vagy az akivel hétévégn Zsámbékon találkoztam igaz? !
RF.: volt eső, de csak délelőtt...
Mescalero: ha te mondod akkor este party RF a bagoly?
a cr meg foleg nem gyerekjatek
ha még le nem cserélte akkor egy kék fehér ec 300-zal megy
ők télleg ott vannak a szeren...
inota salakdombon kezdtunk, ocsem, jo kis moka, az a cucc vagy 100meter magas es durvan meredek...
utana berhid homokbanya, ott szantofoldrol erkeztunk, jo 2meteres fal vezetett be, belementem nagygazzal, majd egy kb 3 meteres fuggoleges fal fogadott volna, ha tapadnek a falon, ott lezugtam fejre, motor meg ram, hatso kerek fejbecsapott
majd beleestem a patakba oskunel, volt vagy 40cm a viz, motor kicsit elmerul, utana irany az erdo, ott mar csak foltokat lattam
4 ora motorozas, ugy elfaradtam meg most is alig elek ......
eddig azt hittem a sportnal nincs jobb ... de van
cbr a cr-hez kepest nyugdijasmotor, de imadom
neked?
hogy sikerült?
ezt ugy mondjak, hogy: ahol a (homok)part szakad
az a szemet newton ..... ha crossozott volna nem irkalt volna hulyesegeket
Végre vége a hétvégének, tele a hócipő,tele a gyomor,még süt a nap,és még van 1-2 órám, ezt kihasználva megyek kalóriát égetni,benzin kalóriát
Éjjel "partytime" baglyok és éjjeli ragadózok előnyben"
és ott is volt buli
RF. óriás party volt Nagyon jó hangulat, 600 fellépő, MTV-1 stb. Kulman Miki meg olyat motorozott a Gixxerrel meg a B-Kinggel, h az megint nem volt magyarázható a fizika törvényeivel, aztán ő is ptt maradt bulizni.
hol van a szép idő?honnan írsz?