Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Ági! Igen én
Sziasztok !
Bocsi hoyg így bepofátlankodok ide!
RRcat te vagy az akivel hétévégn Zsámbékon találkoztam igaz? !
Fülöp G.: mesélt nekem is mezőberényről Jövőre én is megyek le velük mindenképp..Jah és ő eldöntötte, h jövőre is lesz szülinapi bulim szóval addigra meg kéne tanulnom normálisan motorozni
RF.: volt eső, de csak délelőtt...
Mescalero: ha te mondod akkor este party RF a bagoly?
jah, van kulonbseg az 5 het meg az 5 ev tapasztalat kozott
a cr meg foleg nem gyerekjatek
szerintem igen
ha még le nem cserélte akkor egy kék fehér ec 300-zal megy
ők télleg ott vannak a szeren...
nem, oket nem ismerem ..... o fut meszi neven? mer akkor csak latasbol ....
mészáros zsoltiék? ha ők voltak,akkor jó csapatba botlottál. ők járnak erdélybe a gas gas csapattal...
palotai sracokkal, ket cr250, egy exc250 (asszem), rxv450, meg egy 600tt.
kikkel voltál? ivánékkal?
ugy kezdodott hogy olyan sracokkal mentem el akikkel nem kellett volna, min 5 ev durva enduro-cross tapasztalat ....
inota salakdombon kezdtunk, ocsem, jo kis moka, az a cucc vagy 100meter magas es durvan meredek...
utana berhid homokbanya, ott szantofoldrol erkeztunk, jo 2meteres fal vezetett be, belementem nagygazzal, majd egy kb 3 meteres fuggoleges fal fogadott volna, ha tapadnek a falon, ott lezugtam fejre, motor meg ram, hatso kerek fejbecsapott
majd beleestem a patakba oskunel, volt vagy 40cm a viz, motor kicsit elmerul, utana irany az erdo, ott mar csak foltokat lattam
4 ora motorozas, ugy elfaradtam meg most is alig elek ......
eddig azt hittem a sportnal nincs jobb ... de van
cbr a cr-hez kepest nyugdijasmotor, de imadom
a motornak nyilván semmi baja
neked?
hogy sikerült?
fizika torvenyeit nekem is sikerul ...... 3 meteres fuggoleges eses fejre, motor meg ram, hehehehe
ezt ugy mondjak, hogy: ahol a (homok)part szakad
az a szemet newton ..... ha crossozott volna nem irkalt volna hulyesegeket
buenas tardes!caballero
Ahoj popacsek

Végre vége a hétvégének, tele a hócipő,tele a gyomor,még süt a nap,és még van 1-2 órám, ezt kihasználva megyek kalóriát égetni,benzin kalóriát

Éjjel "partytime" baglyok és éjjeli ragadózok előnyben"
hát mezőberényben is mutatott...nagyon jól tolta
és ott is volt buli
Na akkor örülök hogy jó volt nem áztatok ell
Jó reggelt Club Nagyon hideg van errefelé
RF. óriás party volt Nagyon jó hangulat, 600 fellépő, MTV-1 stb. Kulman Miki meg olyat motorozott a Gixxerrel meg a B-Kinggel, h az megint nem volt magyarázható a fizika törvényeivel, aztán ő is ptt maradt bulizni.
H.Sámson Debrecen mellett lakom Gyönyörűen szikrázik a nap vab vagy 17 C'
reggelt! vagy napot?(az itt nem látszik)

hol van a szép idő?honnan írsz?
Hali hó szép időnk van
Itt vagyok csak a cbr900rr világába elmerültem 1kicsit na mesélj milyen volt a találkozó
Cső
Jó estét Club! Szevasz babám
Na komolyan senki Szandy vagy valaki mesca Hétfőn lessz csak, ezé őt nem írom most ide hihi