bevallom még nem,csak mivel a junior streetfighter teammel motorozok,bulizok járok fellépésekre és tulképp a csapat tagja vok,igen erős fertőzést kaptam. a jövő év elejére össze akarok kukázni némi lóvét és el fogom kezdeni én is.nem mikeboy szinten,de a magam szórakoztatására mindenképpen.aztán ha annyira megy mehetek velük fellépni egy-két évnyi megfeszített gyakorlás után.
netán ilyen terveid vannak Neked is?
tánc? hát a magadfajta gondolom nem nevezi annak,én sem.
de azért egy kicsit igen.
berényben az asztal tetején póló nélkül...az tánc?
Az biztos Csajok azért választották a Fortezzát találkahelynek, h Club tali után feljöjjenek együtt a fsztiválra Kár, hogy nem maradtatok a stuntrider showig utána már kicsit több időm volt.
Igen, stoppieval begurulni a pironál a rendőrautó mellé, majd egykeróval elstartolni Na jó ez persze vicc! Én a felelősségteljes motorozás híve vagyok! De egyszerűen lenyűgöznek a motoros akrobata mutatványok. Már voltál is motorvulni?
Igen, RF a bagoly én csak egy egyszerü "mescalero" vagyok, (2BIT-es )
A normálisan motorozni az mi az? Lapon venni az ívet,és stopizva gurulni a piros előtt mikor megállsz?
RF: közép, vagy délámérikába készülsz hogy a spanyol és portugál nyelvet nyomatod, ombre?O02]
így egybe mindenkinek?
hát gyere jövőre mindenképpen. mi az h normálisan motorozni?
szállás jó(kollégium),és az András nagyon fain bulit csinált nekünk idén is.
és szerintem mi is megyünk fellépni.(én még mindig nem ha így folytatom )
maj jól meg leszel táncoltatva!
Jah -Mettált birod?
Megyek veszek egy kis fagyállót.. :D
Ez amúgy fesztivál volt, nem motoros találkozó
Most nem voltál lent Kunmadáron?
netán ilyen terveid vannak Neked is?
tánc? hát a magadfajta gondolom nem nevezi annak,én sem.
de azért egy kicsit igen.
berényben az asztal tetején póló nélkül...az tánc?
Este leszek,de most megyek (megint) dolgozni!
Pussz
Hmmm, tudsz táncolni? Hiszem ha látom
A normálisan motorozni az mi az? Lapon venni az ívet,és stopizva gurulni a piros előtt mikor megállsz?
RF: közép, vagy délámérikába készülsz hogy a spanyol és portugál nyelvet nyomatod, ombre?O02]
hát gyere jövőre mindenképpen. mi az h normálisan motorozni?
szállás jó(kollégium),és az András nagyon fain bulit csinált nekünk idén is.
és szerintem mi is megyünk fellépni.(én még mindig nem ha így folytatom )
maj jól meg leszel táncoltatva!