Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Chuckváriasan : hábersze Délután Tarján Ring!
lelkes kis parasztgyerekek azok.
Te még repesztesz idén?
Nomeg Chuckváron elég erős yardtevékenységet észleltek Ők kint állnak ha esik, ha fúj...
ménem kell?
ingyen van...
nem voltam
csütörtökön pannóniaring és azóta semmi.meg idén sajna már nem is valószínű h lesz...
elfogyott a fékbetét,már csak a pályagumim használható,az meg csákvár felé nem jó 5let.
most tehetnék bele pár még használható betétet,meg fel lehetne pattintani a fightergumik közül kettőt,de én nem szeretném így
Jajh nem kell a bók... Voltál egy kis Chuckvár útvonalon hétvégén?
én meg még sosem
pedig...
Jó reggelt CBResek!
Fülöp Dzsi régen láttalak
jó reggelt mindenki!
Szerda reggel mennék kakucsra.Ha valaki jönne,annak örülnék,mert ki szeretném próbálni az új kamerámat és jól esne a segítség.A telcsiszámom a lapomon megtalálható.Csörgessetek meg vagy sms,mert nem leszek net-közelben!
Nem tudom sajna ki esett Megyünk szüretelni a végzetet nem tudtam elkerülni Köszi Badzoli várom a választ Köszi
Én, és a munkamánia két külön fogalom,de amig fizetésből élek ez van
A motor nem birta,pedig mindent beleadott.Igértem neki kockacukrot,nitrot,kovácsolt dugattyúszettet+turbót,DE nem akart gyorsabb lenni,252 és finito.
Mert biztos aznap nem voltál formában Te "szempár párbaj" Már megint a Lenin érdemrendre hajtassz?mr. munkamánia
szempár párbajnak, pontosabban
Akkor itt az ideje egy szempárbajnak jégkék vs.gesztenyebarna

Most mondjam azt hogy nem,mikor a 600-as gixxert csak távolodni láttam, amikor én már kifulladtam 252-nél
Na végre mesca Rég láttalak a jégkék szemeimmel ...!
Nohiszen...egy Hondát lecserélnél egy gixxerre?
Szüretelni,én sem,de a mustot azt nagyon szeretem
Macskakiállításon csak nézők voltunk .A tavalyi amin voltunk a Lurdy házban,az jobb volt.Itt ma délután már a maccsok 30% nem volt ott.
De a Suzuki Hollóshoz is benéztünk,egyből fent is akadt a szemem a narancs-feketemetál fényezésü 750-es gixxeren.
Csak önnek, csak most 2.598.000 ft.
Meg, bocs, holnap válaszolok is...
Hi küldtem email +kaptad?
Ma is toltunk egy laza majdnem 500ast a két fehér RR-el, a Balaton körül, kis kitérővel az északi parton...
Nem tartozik a leg kedvessebb elfoglaltságaim közzé Főleg holnap 2-en megyünk faterral ezért még sunyiskodni se tudok
Megtudtad már hogy ki volt az aki pandázott? Nem szeretsz szüretelni?
Vajon mescalero nyert díjat a macskakiállításon ?
Siófokon voltunk...300km-t motoroztam. Voltunk egy kicsit más irányban is...de csak mert kipróbáltuk,mennyit megy a gép...233-nál feladtam...a motorom még bírta vna:D
Sziasztok!

Tegnap jól kimotoroztam magam, sajnos ma már nem jutottam el motorvulni :(
De jó neked én még előtte állok Nem tartozik a leg kedvesebb elfoglaltságaim közzé.Na de motoroztam én is 1Bocival(Suzuki GSX750F)Szomszédom ide adta by Sumakker thx
Nem hallottam semmit Nameg nemhogy én, de a barátaim sem részeítik előnyben a Mátrát-szóval még így sem juthatott el hozzám ilyennemű infó....Én ma egész nap szüreteltem és csak most jutottam internet közelbe...