Igen, azért kell előre egyeztetni, hogy a központból leküldje a bank a törzskönyvet. De még ha nem küldik le, akkor is megér egy székesfővárosi utat, hogy azonnal a kezedben legyen.
Melyik bank ez? Csak mert felhívod az ügyfélszolgálatot, és ott megkérded ha személyesen mentek be az ügyintézést csinálni, akkor odaadják-e a törzskönyvet. 99% -ig biztos vagyok hogy a csaj kezébe fogják a bankban nyomni, mivel a bankot nem érdekli az adásvételi meg semmi, őnáluk még a csaj a tulaj, és a csaj nevére szóló törzskönyvet pedig a bank őrzi. Ha kifizette, alá is kell írni, hogy átvette. No onnan meg megírod az adjaveszit, elkéred a törzskönyvet és mehetsz átiratni.
Igen, majd az átiratás után az új az kb. 2 hét, de neki a régi kell, nehogy a csaj átverje. Adjaveszi+régi törzskönyv, és az autót tőle senki el nem veszi.
Lombard, Erste és Porsche Bank azonnal a kezedbe nyomja, ahogy befizetted a pénztárban. Intéztem idén néhányat, így tudom. Szerintem a többi bank is azonnal adja, bár lehet a csaj kért csekket, vagy átutalni akar, és akkor valóban kb. 1-2 hét mire leér a törzskönyv. Egyszerűbb bemenni, az egész kb. 15 perc alatt megvan.
Te aztán elmehetnél riporternek 2 hozzászólás alatt 4 vagy 5 kérdést is feltettél. Nah akkor az elején: "Mellékállásban" az ELTE-re járok, mellette dolgozok az MTA-nak, egyébként tolmácsolok és fordítok és van 4 tánccsoport, amit közösségi munkában vezetek.
A fesztivál az Október Fesztivál, amit a tánccsoporttal szervezünk, ha érdekel itt találsz infót róla : http://www.zentrum.hu/hu/php/a...
azt hiszem hogy bemegyek vele a bankba.. és úgy lesz a legtisztább.. ott kifizeti a két tanu aláírja
és kész..
Így előre nem mertem neki odaadni a lóvét..
Hmm, kérdezz meg egy ügyvédet, de megoldás lehet az is, hogy belefoglalod a szerződésbe amit itt leírtál, + a bankba amikor megy a csaj a hiteltartozást csengetni (úgyis időpontra kell mennie), akkor mégy vele, és a befizető te legyél. Ott rákerül a befizetési bizonylatra a személyi igazolvány számod. Azaz ott lesz a bizonylat+adjaveszi a kezedben. Ha később mégis bajt akarna kavarni a csaj, így már nem tud.
közjegyző hitelesítheti az adásvételit pár ezer forintért
aztan be vagy védve.
vagy amikor kifizeti a bankban a kocsit elmesz vele, megkapja a torzskonyvet, elotte mar megirjatok az adasvetelit csak ala kell irni --- torzskonyv kezedbe, adasvetelire ket alairas +ket tanu (mar elore irasd ala veluk) oszt ennyi
ha linkel akkor mas jargany utan nezel ....
probléma a következő:
kinéztem egy autót.. de hitel van rajta..
Csajszi azt mondta hogy fizessem ki az autót és majd ő abból kifizeti a fennmaradó hitelét..
Kapok egy adásvételit, + autót
Törzskönyvet meg 2 hét múlva megküldik neki..
de mi van ha egyszerűen lenyúlja a pénzt, bejelenti a rendőrséghez hogy ellopták a gépjárművet..
Engem megrángatnak mert elloptam.. pénzem is oda..
Adásvételit meg bárki írhat...
Hogy kell az ilyet elintézni?
Nem voltam. Még nem vállalok fellépéseket a stuntrider showmmal Hétvégenként sokat vagyunk fellépni a tánccsoporttal, nameg mostanában minden időmben a fesztivállal foglalkozom.
pff ezt a szopást..
A fesztivál az Október Fesztivál, amit a tánccsoporttal szervezünk, ha érdekel itt találsz infót róla :
http://www.zentrum.hu/hu/php/a...
és kész..
Így előre nem mertem neki odaadni a lóvét..
Ahogy kifizette adják a kezébe azonnal, legalábbis vagy 4-5 banknál így megy, ezt egész biztosan tudom. Nekem eddig mindig a kezembe nyomták azonnal.
aztan be vagy védve.
vagy amikor kifizeti a bankban a kocsit elmesz vele, megkapja a torzskonyvet, elotte mar megirjatok az adasvetelit csak ala kell irni --- torzskonyv kezedbe, adasvetelire ket alairas +ket tanu (mar elore irasd ala veluk) oszt ennyi
ha linkel akkor mas jargany utan nezel ....
Kell nekem egy szaki!
probléma a következő:
kinéztem egy autót.. de hitel van rajta..
Csajszi azt mondta hogy fizessem ki az autót és majd ő abból kifizeti a fennmaradó hitelét..
Kapok egy adásvételit, + autót
Törzskönyvet meg 2 hét múlva megküldik neki..
de mi van ha egyszerűen lenyúlja a pénzt, bejelenti a rendőrséghez hogy ellopták a gépjárművet..
Engem megrángatnak mert elloptam.. pénzem is oda..
Adásvételit meg bárki írhat...
Hogy kell az ilyet elintézni?
varpalota-pápa-tapolca-veszprém-haza kanyar, überszar utakon ..... néhol lehetett csapni
voltál Mezőberényben?
Elvileg lesz még jó idő: ezt az oldalt azért szeretem, mert 15 napra előre jóval optimistább mint én...