Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod mindenhol ott vagyok Ha nem máshogy akkor a gondolatban
Igen, azért kell előre egyeztetni, hogy a központból leküldje a bank a törzskönyvet. De még ha nem küldik le, akkor is megér egy székesfővárosi utat, hogy azonnal a kezedben legyen.
egyszóval ha bemegyek vele a bankba ott kicsengeti a csaj a lóvét.. ebben a vidéki erstebankban egyből megkapja az autó törzskönyvét?
Ott a kezembe adták, csak időpontot kellett egyeztetni a hitel bezárásához.
Melyik bank ez? Csak mert felhívod az ügyfélszolgálatot, és ott megkérded ha személyesen mentek be az ügyintézést csinálni, akkor odaadják-e a törzskönyvet. 99% -ig biztos vagyok hogy a csaj kezébe fogják a bankban nyomni, mivel a bankot nem érdekli az adásvételi meg semmi, őnáluk még a csaj a tulaj, és a csaj nevére szóló törzskönyvet pedig a bank őrzi. Ha kifizette, alá is kell írni, hogy átvette. No onnan meg megírod az adjaveszit, elkéred a törzskönyvet és mehetsz átiratni.
erste llízinges...
Igen, majd az átiratás után az új az kb. 2 hét, de neki a régi kell, nehogy a csaj átverje. Adjaveszi+régi törzskönyv, és az autót tőle senki el nem veszi.
de ha ki is fizeti a csaj... az én pénzemből.. akkor is tudja mondani hogy ellopták..
pff ezt a szopást..
Lombard, Erste és Porsche Bank azonnal a kezedbe nyomja, ahogy befizetted a pénztárban. Intéztem idén néhányat, így tudom. Szerintem a többi bank is azonnal adja, bár lehet a csaj kért csekket, vagy átutalni akar, és akkor valóban kb. 1-2 hét mire leér a törzskönyv. Egyszerűbb bemenni, az egész kb. 15 perc alatt megvan.
Te aztán elmehetnél riporternek 2 hozzászólás alatt 4 vagy 5 kérdést is feltettél. Nah akkor az elején: "Mellékállásban" az ELTE-re járok, mellette dolgozok az MTA-nak, egyébként tolmácsolok és fordítok és van 4 tánccsoport, amit közösségi munkában vezetek.
A fesztivál az Október Fesztivál, amit a tánccsoporttal szervezünk, ha érdekel itt találsz infót róla :
http://www.zentrum.hu/hu/php/a...
a törzskönyv meg 2hét kb míg megjön postán..
azt hiszem hogy bemegyek vele a bankba.. és úgy lesz a legtisztább.. ott kifizeti a két tanu aláírja
és kész..
Így előre nem mertem neki odaadni a lóvét..
Amúgy meg: elvileg, időpontot kér a csaj, és a törzskönyv a banknál van...

Ahogy kifizette adják a kezébe azonnal, legalábbis vagy 4-5 banknál így megy, ezt egész biztosan tudom. Nekem eddig mindig a kezembe nyomták azonnal.
mar csak egy ilyen hianyzik a vasadra -- http://www.ermaxuk.co.uk/pages...
Hmm, kérdezz meg egy ügyvédet, de megoldás lehet az is, hogy belefoglalod a szerződésbe amit itt leírtál, + a bankba amikor megy a csaj a hiteltartozást csengetni (úgyis időpontra kell mennie), akkor mégy vele, és a befizető te legyél. Ott rákerül a befizetési bizonylatra a személyi igazolvány számod. Azaz ott lesz a bizonylat+adjaveszi a kezedben. Ha később mégis bajt akarna kavarni a csaj, így már nem tud.
közjegyző hitelesítheti az adásvételit pár ezer forintért
aztan be vagy védve.
vagy amikor kifizeti a bankban a kocsit elmesz vele, megkapja a torzskonyvet, elotte mar megirjatok az adasvetelit csak ala kell irni --- torzskonyv kezedbe, adasvetelire ket alairas +ket tanu (mar elore irasd ala veluk) oszt ennyi
ha linkel akkor mas jargany utan nezel ....
pff
Kell nekem egy szaki!

probléma a következő:
kinéztem egy autót.. de hitel van rajta..
Csajszi azt mondta hogy fizessem ki az autót és majd ő abból kifizeti a fennmaradó hitelét..
Kapok egy adásvételit, + autót
Törzskönyvet meg 2 hét múlva megküldik neki..

de mi van ha egyszerűen lenyúlja a pénzt, bejelenti a rendőrséghez hogy ellopták a gépjárművet..

Engem megrángatnak mert elloptam.. pénzem is oda..
Adásvételit meg bárki írhat...
Hogy kell az ilyet elintézni?
220km 18liter lecso, kinek mennyit eszik a vas?
varpalota-pápa-tapolca-veszprém-haza kanyar, überszar utakon ..... néhol lehetett csapni
egyáltalán mivel foglalkozol?
ezt már kérdezni akartam milyen fesztivál? és milyen tánc? és akkor mi a sok stuntrider-barát fotó?
Nem voltam. Még nem vállalok fellépéseket a stuntrider showmmal Hétvégenként sokat vagyunk fellépni a tánccsoporttal, nameg mostanában minden időmben a fesztivállal foglalkozom.
még meg sem ismertelek nem túl sokat tudok Rólad...
voltál Mezőberényben?
Hát olyannak "ismertél meg"?
egyéb másod ugye nincs jégből?
Még valószínű hamarabb is, voltam át tegnap is Debrecenben motorral, amíg csak lehet azzal fogok átjárni. Egyszer majd összefutunk valahol.

Elvileg lesz még jó idő: ezt az oldalt azért szeretem, mert 15 napra előre jóval optimistább mint én...