Hát igen... meg mellettem is, ha 4-6 között jártál arra Nem tudom, h van-e cigánypecseny, de ott van fönt az étlap - nézd meg - ...bár a szakács elkészít neked bármit, ha olyan kedve van, olyat is ami nincs az étlapon
Pedig csapatösszekovácsolásnak is jó egy kis bowling Mi a tánccsoporttal havonta egyszer felmegyünk csapatostúl egy kis bulira ( kaja-party-bowling-csocsó - utána egy kis pincesor járat, ha még bírjuk etc.)
Akkor szinte mellette mehettem el
Az étlapjukon ,Cigánypecsenye Ivánmódra vajon van mert ha igen akkor majd jól összehasonlittom a kecskédi pecsenyével.
Bowlingozni nem tudok, idáig csak tekéztem egy párszor,de másnapra általában iszonyatos izomláz volt a fenek-comb tájban
Úgy néz ki, mint egy szép bajor ház. www.oregfavago.hu - itt megnézheted - a főúttól van pár méterre a pincesor utcájában Az étterem vezetőjének is volt egy 900 RR-je, amíg Tbányán vele is történt egy kis baleset. A kaja szuper, a felszólgálók kedvesek, lehet bowlingozni is, mindig van vmi koncert péntek és szombat este, a hely a nyugalom tengere és hihetetlen családias, igényes.
Amúgy nem kapok pénzt a reklámért
Akkor pedig közel jártam az étteremhez
Szólóban motoroztam,fehérvár után Ági, F-1-t nézett.
Én ma csak egy rövid ideig mentem 192-t,a fehérvári elkerülön,Ági Rossival álmodhatott,vagy csak nem birta elviselni hogy egy bömös megy előtte
A pedig csak 180-al dumát az a busás emberke mondta aki tavaly nyáron eldobta a mocit az árokba,a gánti kőbánya és körforgalom között.
Egy Tbányai ismerősömnek van egy 07-es repsol 1000-se,de Ducis emberkét nem ismerek.
Viszont Csákvárról kifelé volt valamiféle motoros tali,egy leágnál volt egy home made terelőtáblájuk kirakva,a helyszint mutatva.
Na önepéjesen bejelentem hogy csak most +nézhetitek a moccomat hogy milyen állapotban van még az idomokat össze kel alakítani és tuti Nekem legalább is tecceni fog
Na jó..akkor majd megmutatom. Tarján Germely felőli végén van Mi 4-6 között voltunk ott, bár nem mocival MOst ki mondta, h csak 180-al ment? a csajod? Hát igen.. Gyermelynél a következő kút Zsámbékon van mi ugyanezért fordultunk vissza Szomornál...mert a kocsi nem húzta volna ki Tbányáig
Igen tudom,együtt szoktunk gyúrni és sörözni .
ma voltam tarjánban is,mondom megnézem már magamnak az az éttermet amit mondtál már többször is hogy az egyik kedvelt helyetek,de nem találtam meg.
Egy sancho nevüt és egy öreg kalóz nevűt találtam más nem,mondjuk azért nem száguldoztam végig Tarján minden utcáját.
Gyermely felé is gurultam,de vissza is kellett fordulnom,erős benzinhiány lépet fel
Azt mondta "pedig csak 180-al mentem". na ja,nem véletlenül van ott az 50-es tábla.
Gántnál a köbányától a körforgalomig szépen szétgyúrták az utat a böszme nyerges kőszállitók.Tavaly nyáron egy fehérvári mókus ott rakta a busáját árokba a nyomvályú miatt
Mesca: neked nem ismerős egy Repsol RR( utánfújt) onnan a környékről? Ma ott bandáztak egy Ducatival meg vmi túra mocival Tarjánban a kedvenc éttermemben.
Mesca: tudtad,h Chuck Norris Chuckvárról származik? Nah az egy jó szakasz...múlt évben az augusztus végi óriás viharok idején fent voltunk Gánton - este 9körül indultunk haza onnan, mert akkor még csak csöpögött ( nameg akkor kell ugye motorozni, ha jó esik). Sikerült a legnagyobb viharba belemotoroznunk Kegyetlen élmény volt látni a Csákvár- Vértesboglár közti egyenes szakaszon, ahogy a villámok becsapnak... Xarrá áztunk, mire Zsámbékra értünk...
Vannak nagyon jó és "olcsóbb" szállások Én minden bizonnyal október végén megyek ki! 30-60 Euró között már jó szállást lehet találni. Ez a hely olyan, mintha egy mesekönyvben lenne
Pedig csapatösszekovácsolásnak is jó egy kis bowling Mi a tánccsoporttal havonta egyszer felmegyünk csapatostúl egy kis bulira ( kaja-party-bowling-csocsó - utána egy kis pincesor járat, ha még bírjuk etc.)