Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy este a eurosport közvetít valami moccos eseményt SBK -vagy valami?
Helló , jó reggelt!
Jól sikerült a fellépés...nagyon
Moto GP-t meg Formula Uno-t nézek azért volt nagy a csend!
Jóó reggelt vietnam Mindenki motorozik de jó nektek
Szerencsés akarom mondani
Na hy úgy látom szerncsés volt a fellépés grat
Ha nem vágod akkor mind1 nincs a készülékel gond
Na helló mindenkinek Ez egy igencsak jó kis nap volt
nem igazán értem, hogy miért hoztad ide a Debrecen témát, de őszintén szólva a mondatod értelmét sem találtam még meg... ...biztos az én készülékemben van a hiba így éjjel 2-kor...
Helló mindenki na valaki? Az éjcakában
Tudom kedves hölgyem Mondjuk a Debrecen és környéke topic tele van ............. val hát hagyuk és én debrecentől 10 km-re lakom és én kértem a topicot hát ennyi
tisztára mint a nejem!

egyszer indultunk neki sportcipőt venni, még megsértődött amikor a gyerekosztályra küldték erős jóindulattal 35-ös a lába, és a magasságához épp így csini
én depis? ..sosenem.. legalábbis a mélységem miatt..
talajmenti fagyoknál figyelni kell, mert komoly veszélyt jelent rám nézve, de ezzel is meg lehet tanulni együttélni..
maj' gyere
A feladat szabadon választható!
Ne légy depis,tudod,a jóból csak kicsit adnak.Pozitívumként hoztam fel.
További szép estét,mennem kell...
várjá' mááááá'... "heti 2-3 alkalomra"... DE MIRE?
állatszerető legyen? ..mé, te is ott leszel olyankor?

"nem túl magas" és egyéb beszólásokat szóró jelentkezők ajánlatát várom "nyakonváglak" jeligére..
A bulizás és asztalon táncolás motoros csizmában az megy, a kajakészítéshez hülye vagyok. De a munkám miatt ha kell ha nem 6-kor fent vagyok, kellően másnaposan/ittasan. Amúgy, egy jó talin valóban nincs olyan hogy KELL, hanem minden elrendeződik, úgy hogy a társaság nagy része észre sem veszi... és ez így jó!
Heti 2-3 alkalomra keresek,állatszerető,nem túl magas,inkább alacsony),vékony lányt,max. 29 éves korig.Győr környékiek előnyben.Ajánlatokat a "Szeretek takarítani" jeligére várom.
szerintem egy szakácsnak az a legjobb érzés, ha a "páciens" jóízűen eszik és még meg is köszöni utána...
én egyébként tudok főzni, tanultam is ételkészítést + felszolgálást, csak engem egyszerűen nem köt le... ..majd úgyis eljön az az idő, amikor muszáj lesz, és akkor szívesen is fogom csinálni, de egyelőre jól elvagyok nélküle..
..a talikon amúgy nem KELL mosogatnom.. magamtól teszem, ahogy mindenki más is kiveszi a részét a renoválási munkákból másnap..
persze olyan is van, aki akkor ébred fel, amikor már minden vissza lett állítva eredeti állapotába.. de ezzel sincs baj..
Ha egyszer főznék..... Tuti a következő talin veled együtt kellene mosogatnom

Olyan balfék a konyhában mint én, nincs még egy az országban, ellenben nagyon hálás barna őzikeszemekkel tudom a jó kaját megköszönni.
..nálunk mindig a fiúk főznek, ha pöriről van szó.. ..és mindig húúú de finom!
én nem szeretek főzni, viszont takarítani igen, úgyhogy sosincs gond a munkamegosztással..
Hehe... ennél én gyarlóbb férfi vagyok, pörköltet nem tudok csinálni, de mindig elfogadom az isteni szendvicseket.
én? még a cigire is meg az alkoholra! minden pénzem a motorra megy
..mondj nem-et a drogokra!
Üdv nektek