Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na valaki megint jó híremet kelti a hátam mögött...
Valószínűleg a Suzuki helyett a Kawasakisok jönnek a fesztiválra RF - te melyik Kawákat hozatnád velük?
Te aztán igazán tudhatnád, h az információ hatalom
Na császtok mi a helyzet
Honnan tudod?
Nah itt van Zoli is, aki rossz..nagyon rossz
Hellóóóka
Szevasz te kótyomfitty én vagyok..
Na jó esték mindenkinek valaki
Köszi..
Így lesz.. hitelátvállalom aztán nekem küldik már a törzskönyvet....
Csajszi kiegyenlíti ami még a hiteléhez kell..

Köszi a segítséget..
Krisz az én motoromon is még van hitel és én is el akartam adni a nyáron. Megérdeklődtem előtte. Ha a csaj felmegy Pesten a központba(álltalában minden banknak ott van) és ott fizeti ki a fennmaradó összeget a hitelből akkor kézhezkapja a törzskönyvet. Ha Győrben rendezi akkor tényleg 2 hét mire leküldik a törzskönyvet. Ez tuti mert én ezért futottam egy karikát :)
Jah...megvan...iwiw ;)
RRcat: Honnan vetted a Gemmancs nevet?
Szevasz Gemmancs! Öröm itt látni téged Hát igen..a motorvulás ki kell használni az időt, mert azt mondják, h ez az év nem olyan lesz, mint a múlt év, mikor még aznap is motoroztunk, mikor Talma Világbajnok lett!
tudom, beszéltem velük, nálam zokogták ki magukat...
(de néha-néha ezzel a moréval is szoktam kommunikálni.. )
Köszi
Háááát...ahhoz képest,hogy majd 190 cm vagyok,egyik sem kényelmetlen.Persze,mikor "egyseggel" mentem Szolnokra oda-vissza,vagy Ausztriába túrázni,akkor egyik sem volt annyira kellemes,mint egy túragép.De összességében nekem egyik sem volt rossz.Ha mindenképp dönteni kellene,akkor persze a régi egy kicsivel jobb volt...
Hi a 2000-es R6-od a 2005-höz képest "kényelmesebb" volt
Együttérzek Veled.Fantasztikus PAV vizsgán voltam.:S
Jóestét...illetve még csak Szép délutánt!
Remélem mindenki aki tudta kihasználta ma a jóidőt,és elment (ahogy RRcat mondaná) Motorvulni...

Én nem ....
Hy all.
Zseby!Zema-t visszahozták az UFO-k!
Akkor egyszerűbb és tisztább felmenni érte, nem gáz az a távolság. Meg tutira nyugodt leszel, annyit meg megér az a fél nap + kis költség.
ok megkérdeztem.. üf-et..
Csak Pesten adják ki a törzskönyvet egyből..
Kell egy külön meghatalmazás hogy nekem küldjék a törzskönyvet vidékre..
Tiszta macera..
Jó majd látjuk, nekem nem igen lessz ebben az évben motorom jobban mondva van csak vizsga kell rá
Az Erste bankosat pont Pesten intéztem, de kérdezz rá az ottani üfi-n, és szerintem max. 2-3 munkanap és lejön a kis irodába a törzskönyv.