Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami szép az a motorom A jégkék szememet pedig apumtól örököltem
RF, ma gondoltam ám rád. A városban elhúzott mellettem egy olyan RR, mint a tiéd.
Hi az szép lehet Mert az enyém is szép csak azé mondom
a jég áttetsző
Szép napot kedves CBR Clubtagok!
Igen mister RF - nekem kék a szemem-jég kék
Britton, merre jársz?
Jövőre én is meek velük akkor bisztos találkozunk
Ricsi volt a főszervező, nagyon szépen ment minden, tényleg hibátlan túra volt. A hegyeken keresztül meg eszméletlen jót lehetett motorozni. Sajna azóta a munkám miatt nem tudtam velük menni, de jövőre másképp lesz!

Bár ezt tavaly is megfogadtam.... De jövőre be is tartom!
Igen ismerem ezt a honlapot mert Ricsi mindig szokott küldeni emailt ha valahova mennek és utána a képeket itt lehet +nézni Ő is rendőr a Kawa ER5n-el motorozik
Képeket itt találsz. Szép táj volt végig, a szálláson be lehetett zárni éjjelre a motorokat. Egy apró esés volt az egész úton, de nagyon szerencsésen megúszta a srác.
Szia, igen, nagyon jó fejek. Nagyon jól sikerült a túra is, jó volt a társaság. Öregember (ő a hadházi rendőr) meg kifejezetten nagyon jó arc. Végül is ha jól tudom mi a képen hárman meg még a nagybátyám voltunk innen, a többiek Debrecen és környéke.
U.i.:Már kérdezni akartam neked kék színű a szemed? Mert nekem is
Kedves Szandy én is búcsúzom mert én is egyre több helyes írási hibát vétek és lassan Majd holnap csevegünk hátha +jön a hangulat Szép almokat cső
Remélem én is majd látjuk
Cső
na most már tényleg megyek,már félreverem a bilenytyütyütyekrt
hangzik
tudom,de jól hagzik
Király,itt "badgircityben" meg csak a pusztulás van
Jó éjt mescalero!

Ez a Terminátor szövege...nem pedig a Mászkárpónéé
Jó éjt ,én léptem,nemsokára megint csörög a vekker,amig ki nem vágom az ablakon

(még visszatérek )
Sweet home Alabama.
RF. na ez örömteli, h lesz ilyen nálatok. Remélem felelősségteljesek a vezetők meg akik létrehozzák!
A műszakbeosztásom és cserbenhagyogató memoriám megint elgurult a cavintonom.
Wász háben zí gezürzavar?
Kis falunkba lessz motoros egyesület Tegnap tudtam +és tervezünk túrákat is majd olyan 15-20 fős csapattal király lesz
Agusztusba fekvő beteg voltam Jövőre mindenhova meek