Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész vagy. Vagy mi a szösz!?
Amúgy ma is voltam Tarjánban - plakátolni meg kicsit enni de ma tuti nem jártál arra
Nem,nem fért bele,éjjel meg nem szeretek motorozni,a múltkori izzócserés,újrabeállitgatós elég volt
Na de majd SZERDÁN ha jó idő lesz persze csak akkor.....
Mi a szösz?

A szösz, amolyan kis bolyhos ruhákon és padlón alattomosan lapuló.......
Gáz rángatás? Szegénykém már másfél hete nem ment egy métert sem...már lejárok inkább hozzá és megsimogatom, próbálom vígasztalni, nehogy jól megsértődjön Ha vége ennek a fesztiválőrületnek, akkor viszont nincs kegyelem! MotoRRvulás lesz! Bár a fesztiválra lehet felviszem...-dinamikus problémamegoldás címszó alatt!
Ma úgyis kiborítottak a Suzukisok, szóval lehet, h a végén Honda lesz a motorkiállító.
És nektek hmm Volt gáz rángatás
Áááá szigorúan betegeskedés És jövő évi turák tervezése
Itt vagy te kótyomfitty ? Motorvulás ma?
Hey hó
Vagy mi a szösz Helló, jó estét mindenkinek!
Jó estét!

Nagy a pangás,mindenki fáradt, vagy mi a szösz
Ez lett volna a jövő évben +rendezésre kerülő motoros túra útvonala De sajna szar az út minősege 30%-ban
Hey hó mindenki aki bujt aki nem itt vagyok
"játszani"?
sziasztok van nehany versenycuc elado cbr 600rr hez 2004
-versenylabtarto PP 50 000fr
-versenyidom komplet l!50 000fr
-acropovic titan vegdob 75 000fr
-Leovince karbon dob +rendszer 150 000fr
-
Te Lengyelországba a Hadházi Rendőrsrácokkal voltál van a képeken vagy 3ismerős arc +a Debreceni oktató srácot ismertem +.
azt látom
sorry, nekem el kellett rohannom jómunkásembert játszani..
Nem azért van csend másik kérdésem mindenkihez intézem hátha tudtok tapasztalatot adni Jövőre tervezünk 1 lájtos túrát a Mátrába és az érdekelne hogy az Eger-Szarvaskő-Bélapátfalva-Szilvásvárad-Mályinka-
Lillafüred-vonalon milyen minőségű az út Ha valaki járt már arra és van tapasztalata légyszi ne kíméljen senki
Jóestét!

RRcat: Igazán nincs mit ;)
... chatelésből kavardonak az ujjaim
De nagy lett itt a csend... Ha ennyire zavarok, akkor kiszállok a "chateleséből".
Nem nagyon találtam, ez a gondom. Már 2 bontóssal is beszéltem, másfél motort össze tudnék rakni annyi cuccuk van , de konzol egy darab sem...
Az apróban nézél szét ott bisztos lesz
Lábtartókonzolom még nem lett, de legalább már 2+ ember szemében lettem dilis, alakul a napom.