Sajnos ismét egy család vesztette el gyermekét. A vasárnapi zsámbéki motorbaleset, melyben egy GSR-en ketten szenvedtek sérüléseket, a motorvezető srác később életét vesztette, az elé kitolató autó miatt...
Ma kimentem a helyre és Vityára( akinek ma volt a temetése) és az elhunyt motorosra gondolva gyújtottam egy gyertyát...
Könyörgöm vigyázzatok magatokra!
Ismét egy jelentkező
Kedves motorosok és CBR Klub!
Ezennel hivatalosan és véglegesen meghirdetjük a II. SM-SM CBR Klub túrát!
Időpont : május 13-15
Úti-cél: Regéc, a csodás Rákóczi vár tövében.
Szállás: egy extrásan felújított parasztház, udvari pavilonnal, szaunával, játszótérrel, üstházzal, íjászkodási lehetőséggel, HBO-val stb.stb.
A szállásköltség calának köszönhetően = 0 HUF
A kaja költségeit ( megafinom hamburgereket készítenek az ottani motorosok ) szétdobjuk majd.
Italt kéretik magatokkal hozni, de lehet rendelést is leadni
Kérdéseitekkel kereshetitek calát vagy engem itt a fórumon.
Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
- Ancsy,Tibi, (lehet kocsival csak.. )
- Bryan Fox és párja
- LaciCRM
- Lídia
- Valentina
- Lobmayer Töki ( a kunmadarsi Tűzkapuk mestere )
- Papesz és párja
- XRay
- Sector
-Vérten Zoltán
-Hodis
- RRammstájn+kedvese " Köszönjük a lehetőséget "
A félreértések elkerülése végett, az ide beírt jelentkezéseket tudjuk elfogadni ( ezt tekintjük véglegesnek)
Zsozsó, neked meg boldog születésnapot itt is és sose feledd...
"real men ride twins"
Na elért minket ( a népművészeti ifjúsági egyesületünket) is az Artisjus ... 400.000-et követelnek, mert népzenére táncolunk
Egyébként a szalagavatókra is rávetették magukat és az amúgy is szar anyagi helyzetben lévő intézményeket is sarcolják keményen...
Sajnos, minden egyes évben, amikor a szezon még meg se kezdődött, mindig jön egy telefon. Hol innen, hol onnan. Nem-e tudok segíteni, mert árok lett az első gurulás vége. Lehet öreg vagyok már, de kivárom azt a két-három hetet, és akkor van esélyem a szezont is jól kezdeni.
Youtube-on nem engedi megnézni a videómat....áááá..biztos a zene miatt törölték,vagy nem tudom...:(((((( http://www.facebook.com/home.p...!/video/video.php?v=1
92776864076248
HPeti te szoktad olvasgatni a fórumunkat?