Háát srácok szerdán estünk a motorral kissé ramatyul vok de azért már jobb és erre megnézem az új 600RR-t és vissza is esek... De ha legalább nem lenne az a légbeömlő az elején akkor még ok de így?? Koppincs...
Eladó 2 pár Supercorsa SC2; 120/70 - 180/55 méretben, ha érdekel valakit, írjon!
Teljesen jók a gumik, valaki megrendelte de "elfeledte" elvinni, így beragadtak.
élőbe tuti más lesz. Kiváncsi vagyok rá! A szineket remélem eltalálják.. akkor nem lesz gond..
jah nem lesz csúnya az eleje.. bár nem tom mi lehet eredeti kép.. és mi nem Szép az összes motor
Nem nagy kép... nem is kék.. de honda www.superbike.hu/
Yamaha koppintás(az elej tuti) no mind1, a Honda régen szebbeket csinált..(gondolok a szinekre is)
Mégis csak ez lett az! powersports.honda.com/preview/
Új, agresszívabb vázgeometria, rövidebb tengelytáv, elekronikus korm.lengéscsillapító, kompaktabb blokk, könnyebb súly, erősebb blokk: "higher redline" - nagyon kíváncsi vagyok mennyit fog pörögni!!
a sportmotoroson még prizma is van a telón. mint anno a szputnyik bicajomon....
valóban. ha yamaha, akkor nem lehet randa.
de ha hondayamaha akkor nagyon
bár az új 10-es kawa is milyen gyökér randa....
az új r6 pűlyaidommal gyönyörű.
a kawa meg sehogy.
a honda meg gyárilag. a régi :o))
tiszta r6-os. meg kék is.. kamukéró. honda kék motort nem jelentet meg első fejlesztésnek... az oké, hogy lesz kék is, de hogy ez lenne az első... szerintem ez egy r6-os... csak kis munka itt ott rajta... kamu na.
Ez lenne az új 600RR? www.raptorsandrockets.com/news...
"These are the very first official pictures of the 2007 Honda CBR600RR.."
Azt írja SP2 stílusú ram-air beömlő lesz rajta, elektronikus korm.lengéscsillapító, 160 kg alatti súly és 120 LE körüli teljesítmény.
Teljesen jók a gumik, valaki megrendelte de "elfeledte" elvinni, így beragadtak.
jah nem lesz csúnya az eleje.. bár nem tom mi lehet eredeti kép.. és mi nem Szép az összes motor
www.superbike.hu/
Yamaha koppintás(az elej tuti) no mind1, a Honda régen szebbeket csinált..(gondolok a szinekre is)
Kérdés mit takar a csini kölső?!
powersports.honda.com/preview/
Új, agresszívabb vázgeometria, rövidebb tengelytáv, elekronikus korm.lengéscsillapító, kompaktabb blokk, könnyebb súly, erősebb blokk: "higher redline" - nagyon kíváncsi vagyok mennyit fog pörögni!!
valóban. ha yamaha, akkor nem lehet randa.
de ha hondayamaha akkor nagyon
bár az új 10-es kawa is milyen gyökér randa....
az új r6 pűlyaidommal gyönyörű.
a kawa meg sehogy.
a honda meg gyárilag. a régi :o))
Viszont az nagyon remélem, nem ebben a Yamaha színben/dizájnban kerül piacra, eléggé szúrná a szemem.
www.raptorsandrockets.com/news...
"These are the very first official pictures of the 2007 Honda CBR600RR.."
Azt írja SP2 stílusú ram-air beömlő lesz rajta, elektronikus korm.lengéscsillapító, 160 kg alatti súly és 120 LE körüli teljesítmény.