Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy hogy tetszik a dobom Adam? Hasonló, mint a tiéd, csak jobb :D ezt csak onnan tudom, hogy láttam élőben is a tiéd, mikor még az előző tulajé volt a mocc :) Igaz feata? :)

dob1
dob2
dob3
dob4
dob5
dob6
dob7
dob8
jah, de, megvan az a kis könyvecske, de eszembe se jutott, hogy abban megnézzem :) Meg magyarul nincs benne gondolom :P
Majd megnézem este akkor, mert v.mi zárlatot csináltam és most nincs hátsó világításom és a műszerfal se ad életjelet :)
Kösz a seggíccséget
A bal oldalsó idom alatt van még egy biztosítéktábla, ugyanazon a helyen ahol a szerszámkészlet van csak a másik oldalon! Ott vannak pótbiztosítékok is. Amúgy ez le van írva a használati leírásban is, neked az nincs meg, mert abban még sok hasznos dolog van!
Srácok! 2003-2004-es RR-en az akksi mellettieken kívül hol van még biztosíték? Már ha van egyáltalán. Köszi
Na közben kiderült, hogy nem teszt nap lesz hanem csak pályanap.
Sziasztok! Holnap lesz Honda teszt nap a ringen. Elvileg bármelyik márkakereskedőnél befizethetem az 5000ft, amivel érvényesítem a regisztrációmat (mivel én inkább a saját motorommal megyek az meg fizetős). Viszont hallottam olyat, hogy valamelyik boltnál azt sem tudták, hogy teszt nap lesz. Szóval aki tapasztaltabb ez ügyben az segítsen már.Ma nem lesz sok időm és nem akarom, hogy a boltban nézzenek rám mint az a bizonyos négylábú az új kapura. Melyik boltba menjek? A Karasna jó lesz? Előre is köszi.
Sziaztok!
Az alábbi motort szeretnénk eladni a bátyámmal. Képet a nevem alatt találsz.

Honda CBR 600F 598 cm³ Benzin 2005/5 1.800.000 Ft
Felszereltség: Első tulajdonostól, garázsban tartott, kipufogó tuning, sport kipufogó, sport légszűrő.
Leírás: Akrapovich EVO1 Titán rendszerrel. Új Michelin Pilot Power gumikkal eladó 12000-es szervíz után. Túraplexivel. Tel.: (+36) 20/4641955
az ár irányár
Na csa!

Szombat este, Vasarnap de. leszek Kecskemeten, utana zuzok Kaposba. Ha gondolod elviszem az enyem, azt megnezed. Az ilyen, es sokkal olcsobb volt. De lehet, h nem jol latom a kepen. Meg amugy sem akarok uzletrontani, szoval ennyi.
Legy rossz!
ui.:Milyen a hazaselet?
Egy az egyben... az általad berakott képen a karbonmintás van, abból is van bent egy pár, de sima feketéből is. Ár ugyanaz.
és detto u.ilyen? ...hm, persze nem mondom most se, hogy milyen olcsó :)
szevasz Te agyas! :) ez a Nagyvas nem egy nagy was ist das :)
Hol látsz Te ilyet, mint az enyém? Mert én sehol :P Te milyet raktál? Nem v.mi traktorról vetted le? :D
15.900 Ft a pár.
Na kit talal itt az meber!
Mizu?
Pont hasonlo indexet raktam az enyemre is. www.nagyvas.hu
csak? Az eddigi árakból úgy tűnt legalább 30 :)
Nah, elárulod még ma?
+10%-od mindig van nálunk, ezt megígérem!
van? Múltkor pedig ilyenről nem raktál be képet! :P
Mindenkinek drága, nem csak nekem úgyis! :P :)
Nah mondd mennyit engedsz a feléből! :)
Van is lent a bemutatóterembe két pár.
De neked drága lesz.
Jól ment a nekik a vas
A hétvégi SBK és SSP futamon kettős Honda győzelem született!
SBK 2. futam:
1. GBR Toseland 39"58.796
SSP:
1. TUR Sofuoglu 39"29.099
ilyen indexet nem tud v.ki? Dannyboy? ;)
Ja és igyexünk jobbulni ;) Amúgy már tegnap sokkal jobban volt a fater úgyhogy ő is elég jól gyógyul szerencsére
Én nem csak a fater! Én hamarabb földet értem! Asszem... De annyi biztos h én is közel lehettem mert esés közben 1 pillanatra nagyon közelről láttam a pótkocsit de ennek ellenére én vhogy az út közepéről keltem fel
Uhh jobbulást
Ezek szerint az IFA alá estetek ?
Neem a TZRel estünk a fater + én... Neki sorozatos bordatörése van és átment a bal vállán és kezén az IFA pótkocsija... Szerencsére semmi baja mert már lassan mentünk mert fordultunk volna be és a pótkocsi kereke is lapos volt!! Nekem van a térdemen a derekamon és a könyökömön horzsolás és a nyakamon a sisak nyoma! Fater lába horzsolt és ugyebár a karja amin átment a cucc... A teste felöli része fekete a kezének (képek --- térd - derék - könyököm)
uhh,jobulást
mien motorral?
az nsr el?