meg is veszem ;) és nem éppen fityó indexekre gondoltam :P U.ilyenek szinte 7-8000/pár ;P
KRESZ szerint 60-120 az ideális villogások száma percenként. Mondjuk engem se emiatt zavar, ha gyorsan villog, mert ugye ki nem szarja le a kresz-t?! :) Hanem jobban szeretem, ha normál tempóban pislog :P
Hát, ha tudsz olcsóbbat, meg kell venni!
Múltkor láttam R6-oson kispolszki indexeket, annak állítólag 800 forint párja!
Nekem is gyorsabban villog, de az nemhogy baj, kifejezetten előny.
ha ez baráti, akkor én tudok családit is :)
Haver is vett 4 minit az R1-ére és kellett 5 rongyért egy relé is, mert ezeknek kisebb az áramfelvételük. Részleteiben nem tudom. anélkül neki is gyorsan villogott, meg el is baszódhat v.mi talán. Pontosan nem tudom, nem értek a lovakhoz
gondoltam, hoyg ez a különbség, figyeltem is, de ahogy te is mondtad, nem nagyon látni :)
Hát egyre valószínűb, hogy a tükröt is te mondtad, mert ez sem annyira baráti ár :)
+ még relé kellene hozzá... hm.
A bal képen az a különbség (csak ilyen szögből persze nem látszik), hogy a bal szélső 4 átlátszó búrás, a jobb szélső négy meg irídiumos. Vagy fordítva.
A ledes, háromszög formájú 14.900/pár. A sima izzós változatok kb. 6-7-8 ezer forint páranként.
aham, a választékkal nincs baj. az első képen mondjuk nem vágom mi a különbség a jobb szélső 4, meg a bal szélső 4 között. Olyasmi jó lenne karbonosban, mint a 2. képen. Vagy láttam már máshol kicsit szív alakúbbat, hogy jó magyarosssan fejezzem ki magam. A 4. képen azok mik? Gitárpengetők? :D A többi nem tetszik. Árat elfelejtettél mondani :P Most ugrik a majom a vízbe :P :)
jah télleg, te mondtad a karbonos integrált indexes tükröt is olyan drágán :)
Hát mini index karbonos kéne. Kép alapján tudnék választani talán :P Emelőt meg nem tudom hogy szűkítsem, tágítani szoktam általában csak a lányokat is. :)
Vannak képek, csak előbb szűkíteni kéne a kört, hogy mit szeretnél, mert karbonmintás indexből és emelőből is van egy pár fajta!
Holnap vagy csütörtökön tudsz jönni 17-20 óra között!
Szia! Mi van azzal a Spinex tanktáskával amit a múlt hét második felére ígértél? Nem Karácsony és Szilveszter között szeretném használni...
KRESZ szerint 60-120 az ideális villogások száma percenként. Mondjuk engem se emiatt zavar, ha gyorsan villog, mert ugye ki nem szarja le a kresz-t?! :) Hanem jobban szeretem, ha normál tempóban pislog :P
Múltkor láttam R6-oson kispolszki indexeket, annak állítólag 800 forint párja!
Nekem is gyorsabban villog, de az nemhogy baj, kifejezetten előny.
Haver is vett 4 minit az R1-ére és kellett 5 rongyért egy relé is, mert ezeknek kisebb az áramfelvételük. Részleteiben nem tudom. anélkül neki is gyorsan villogott, meg el is baszódhat v.mi talán. Pontosan nem tudom, nem értek a lovakhoz
Hát egyre valószínűb, hogy a tükröt is te mondtad, mert ez sem annyira baráti ár :)
+ még relé kellene hozzá... hm.
A ledes, háromszög formájú 14.900/pár. A sima izzós változatok kb. 6-7-8 ezer forint páranként.
Na ezekből mind van karbonmintás!
Hát mini index karbonos kéne. Kép alapján tudnék választani talán :P Emelőt meg nem tudom hogy szűkítsem, tágítani szoktam általában csak a lányokat is. :)
Holnap vagy csütörtökön tudsz jönni 17-20 óra között!