Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe fáj Zoli bácsi ?! ... Brembón gondolkoztam még
Galfer. Kicsit tovább bírja a gyárinál (nekem a gyári 6ezret bírt) és nem eszi a tárcsát.
Sziasztok!
Ki, milyen fékbetétet használ?
Szia!
Most egy ilyen van nálam http://www.kepesmotor.hu/motor...
nem rossz ennyi pénzért
de lehet kapni a SHOX-ban is cuccokat ... nézz körül. Asszem az adapter a tankhoz 7000.- és legalább 10 féle GIVI táskával kompatibilis
Quick-Lock
Szia!
Mi nem raktuk bele az ellenállást, persze így gyorsabban villog picit.
ilyen
Üdv! Érdeklődnék, hogy ledes indexhez kell ellenállás? Hogy a legegyszerűbb előre felszerelni a nem gyári indexet? Ötletet, linket szívesen elfogadok. Még egy kérdés. Kulcsot hol érdemes rendelni/csináltatni? Nemrég másoltattam, de azzal nem indul be. Csak márkaszervizben lehet tanítható kulcsot beszerezni? Köszi a segítséget!
Bármilyet, ami nem mágneses.
Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy 2008-as Cbr 600RR-re, milyen tanktáskát lehet felszerelni és hogyan?
Ha van valakinek eladó az is érdekel.
A segítségeteket köszönöm....
üdv, ha valakit érdekel van elfekvőben egy cbr hátsó lánckerekem, kb 50 km ha futott, nekem nincs rá szükségem, átruháznám valakire olcsón...e mail gecso89@freemail.hu (képet küldök)
Bocs hogy beleugatok, de a 03-04 modellé nem egyforma a 05-06-oséval.
szia!már én is utánnajártam,igen!2007töl kapott uj lámpát!bocsi a kellemetlenkedésért!üdv
Szia

Nekem van eladó powercommander-em ha kell írj

Üdv
Szia!

Ne izgulj, nem kűldtük volna el, ha nem jó. 2003-2006-ig egyforma

Andi
csak lemozogtam az ebédet egy kicsit ... egyedül mentem ... bocs, hogy nem hívtalak
Motoroztál és nem hívtál :-)?
szia!szoltak,hogy megjött a lámpa a 2004es évj cbr 600rr hez,de mikor kibontották akkor az évj 2005ös volt!nem láttam még,de remélem jo lesz rá.vagy nincs eltérés a két évjárat között?üdv
Itt a naszályon is sok ilyen barom van ... vasárnap csak 3x akartak megölni ... de nem adom könnyen magam
Élvezhetőbb vele a motorozás.
Megdumáltuk! Csak ne felejts el keresni! Erdélyben vigyázni, mert elég sok a "versenyző", meglátják a motort és kihívásnak érzik az autósok!
Vasárnap indulok gyulára. Ott leszek egy hétig az asszonnyal. Beterveztem 1-2 karikát Erdély-ben is. olyan 2000km lesz a vége.
Augusztus 16-21-ig megint itthon leszek ... ütközhetnénk
Majd hívlak addig!
Semmi extra, csak így motorozhatóbb.
egy power commander jól jönne nekem is
ha volna pénzem ... ami nincs