12nél asszem légszűrőcsere mindenképp és gyertyaellenőrzés is szokott lenni. De kérdés, hány éves, mert pl fékolajat ajánlatos 2 évente cserélni, nem akkora összeg, hogy ne érje meg.
Sziasztok!
Volna hozátok egy olyan kérdésem, hogy asszem van egy 1000-es, 6000-es és egy 12000-es szerviz idő (pc40) ...
Na most a kérdésem az, hogy a 6000-es szervíz és a 12000-es az miből áll Hondáéknál?
Szia!már érdeklödtem többször a lámpa iránt a cbrhez,az enyém egy 2004es évjáratu amerikai tipus,ehez is jó?ha igen akkor érdekelne de csak 2hét mulva leszek otthon,mert külföldön melozok!üdv
Nembaj hogy elöször mennél fel valamikor el kell kezdeni. Ami a gumit illeti a vágott szliked ha megvan még joblene mert a metzelert elmelegited az elsö huszpercben és nem pályára való.Ebből a márkábol Interact vagy CompK a pálya orientált.
Videot szívesen megnézném! Nem sok költség, simán megérné ez nem is kérdés :D Nekem első alkalom lenne így biztos, hogy az ismerkedés jegyében telne. Szerinted felmehetnék a Metzeler szettel?
Sziasztok! Én is voltam kint csütörtökön ringen jó volt nagyon, az időjárás meg főleg. A forgalom mondjuk tényleg elég nagy volt, az utolsó menetben szinte végig feltartottak, aztán amikor már végre lehetett volna menni akkor piros zászló... grr.. Na,de mindegy, majd legközelebb. Interact K3 gumi van fent, nagyon meg voltam vele elégedve :)
Isten király volt.csak televolt bolyával.A Féktávot a célegyenes végén rendszeresen elbasztam az elsö két menetben de utána jobb volt.majd küldök videokat ha kell,de a guminyomásokat is teszteltük a pirelli supercorsa meg dragoncorsa nagyon jol müködik a haverom ment 2-16 kört ugy hogy 4-et nlözött én 2-23 2-19 között de nemvolt tiszta körünk egyse,Agusztusba probály meg eljönni nagyon megéri nekünk 30ft-utiköldség-Boxbérlet-,
Mikor jössz haza?