Amerikai...nincs benne mindenhol az "E" betű
"Orvos volt a tulaj !
Megnéztem már szerelővel, jobb oldala dölt aztmondja lánc is kenetlen de jó állapotban van...meghát ugye használt mit is várok, de aztmondja lehet télleg ennyi vagy e-körüli km van benne...!
45E volt.Érezhetö a külömbség pl. elözésnél nem kell viszaváltani-a levegö üzemanyag keveréke minden fordúlaton optimális nincs benne torpanás .kigyorsitásnál viszont ovatosabnak kell lenni nekem 10,000körül kitőr a hátulja 2-3 fokozatban.
Felmész bármelyik biztosítós bróker oldalára (pl. ide ) és meg tudod nézni a rád vonatkozót több biztosítónál. Sok függ a kortól, lakhelytől, nemtől! Aztán ugye a bónusz-malusz rendszer, stb.
Az évi biztosítás az mitől változik ennyire? láttam írtatok már itt 11et meg 50 et is. 2004es rr-t szeretnék venni jövőre annak most akkor kb mennyi a költsége kb ? Gondolom többi 600 asnak(gixer ,r6 stb ) is ilyesmi a költsége de nekem a honda most a favorit 2004es nagyon tetszik.
Nem a teljesítményadó a sok, hanem a kártékony állatok Nálunk a macskák ösztönösen mennek a Honda pirosra és nem bírják ki, hogy ne az ülésen dagasszanak, meg ne hagyják rajta a karomnyomukat az idomon.
Teljesitményadó: 24.000
Biztositás: Allianz évi 50.000
Műszaki: 12.000
Na rávettem magam elmentem Végh Janához belövettem a power commanderem.109,9Le -61,9Nm keréken .Olyan egyenes a görbélye mint a cövek 5500-tól ugy tol 14500-ig mint egy széria 750-es.
Nemjol csináljátok Idéglenesen ki kell vonatni télre Oktober-30 Április-30 ig 2000Ft a kivónatás költsége az okmányirodában.Fénymásolni a forgalmit a biztosito felé leadni és a bonuszod is megmarad.Sporoltok rajta kb 30000Ft-tot.
Teljesítményadó évjárattól függ, nekem 30 ezer körül van egy évre, kötelező 3000 Ft egy negyedévre. Műszaki két évente, ha minden gyári a motorodon akkor alap áron 6800 Ft körül van a vizsgadíj.
Ha tud valaki átlátszó plexit jó áron, karcmenteset, akkor jelezzen, illetve ha tudtok jó beszerzési forrást, akkor szintén. Köszönöm! Ha van rajta repsol matrica, vagy tudjátok, hogy hol lehet venni, az mégjobb!
Nekem 25000 a teljesítményadó, 25000 a biztosítás (A0), műszaki kb 10000, ha ezekre gondoltál. Ja ez egy 2005-ös RR-en ennyi, ha öregebb vagy fiatalabb akkor változik a teljesítményadó.
Műszakira van valami jó tippetek veszprém megyében, lassan vinni kéne?
Ezt a motort néztem ki...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600rr_3400-km
-4050000
Mi a véleményetek ?
Amerikai...nincs benne mindenhol az "E" betű
"Orvos volt a tulaj !
Megnéztem már szerelővel, jobb oldala dölt aztmondja lánc is kenetlen de jó állapotban van...meghát ugye használt mit is várok, de aztmondja lehet télleg ennyi vagy e-körüli km van benne...!
Köszi a segítségetek !
Osram Nightbraker Plus H7 -4700Ft./pár
Ha megkérdezhetem mennyiért állították be a Power commendert?
Megéri beállítattni tényleg érezhető a különbség? előre is köszi a választ
Xenon hatású izzót szeretnék beszerelni Hondámba, használ valaki ilyet? Ha igen, hol vette?
http://www.vipbox.tv/watch/322...
Nem a teljesítményadó a sok, hanem a kártékony állatok Nálunk a macskák ösztönösen mennek a Honda pirosra és nem bírják ki, hogy ne az ülésen dagasszanak, meg ne hagyják rajta a karomnyomukat az idomon.
Teljesitményadó: 24.000
Biztositás: Allianz évi 50.000
Műszaki: 12.000
Ami húzós, a majdnem 400 forintos benzin. :)
Ha tud valaki átlátszó plexit jó áron, karcmenteset, akkor jelezzen, illetve ha tudtok jó beszerzési forrást, akkor szintén. Köszönöm! Ha van rajta repsol matrica, vagy tudjátok, hogy hol lehet venni, az mégjobb!
gyoztes
Műszakira van valami jó tippetek veszprém megyében, lassan vinni kéne?
Milyen költségek merülnek fel 1 600rr nél ? gondolok itt teljesítményadó stb...
Köszi