Van egy eladó komplett versenyidomgarnitúrám "05-06-os 600RR-hez egyszínű camel sárgára lefényezve, plusz egy gyári új Akrapovic slip-on nyitott kipufogódobom. Motoron még nem volt egyik se. Ha érdekel keress meg. Tel: 06-30-859-0939.
Ha esetleg valakinek van törött 2005-ös 600RR-je, az is érdekelne!
Üdv: Karesz
Na,az király,én ebayról szoktam cuccokat venni,de nem nagyon találtam németbe 05-öshöz fejidomot,amcsiból meg nem akarok hozatni,mert ups-el lenne csak itthon normális idő alatt,az meg nem olcsó
heló,én most vettem egy 2005ös cbr600rr-t,nemtudjátok hol lehet hozzá bontott cuccokat kapni?nekem konkrétan idom kéne.
előre is köszi,,ja és nem Utángyártott,mert az nekemis van:)
Nem tudsz japánul? :))) Itt a cím: http://www.honda.co.jp/CBR600RR/ rákérdez, hogy letöltsön e egy kis 3D-s nézegető progit, de nyugodtan engedd!!! Eszméletlen jó! Hali
Hali! Láttam már képeket az amerikai és a japán 2006-os színezésekről, és egyszer valami kis képet az európairól is, de tudna valaki egy olyan oldalt mondani, ahol rendesen meg tudnám nézegetni az EU-ba szánt új színeket? A japán oldalon nagyon jó a 3D-s nézegetés, kár, hogy ezt máshol nem láttam. THX
Mikikém! Ne szídd már a mellyedre! Tom, hogy nem a Te hibádból estél Tee! Jól moccozol ahhoz képest, hogy alig 2 éve nyomod, csak mint mondtam már, az volt a baj, hogy egyből nagyot vettél. Hát elvesztetted a humorérzéked? Nem voltál Te ilyen! Pedig már durvább poénokat is nyomattunk egymásnak :)
Árpi! 1. a motort nem én törtem össze, hanem az autós. És soha nem mondtam olyat, hogy ügyes vagyok. mondjuk nem gondoltam, hogy valaki ezen jól szórakozik, na mindegy.
Na, mind1 majd a következő nagymoci !!
Mi lenne az ára a gépnek?
Nem vagy vele megelégedve ???
06705540998
Van egy eladó komplett versenyidomgarnitúrám "05-06-os 600RR-hez egyszínű camel sárgára lefényezve, plusz egy gyári új Akrapovic slip-on nyitott kipufogódobom. Motoron még nem volt egyik se. Ha érdekel keress meg. Tel: 06-30-859-0939.
Ha esetleg valakinek van törött 2005-ös 600RR-je, az is érdekelne!
Üdv: Karesz
Hátsó sárvédő karbonból vkinek????????????? hamarosan lesz első sárvédő is
ocsóért!
Kép: karbon a motoron topic
Kuldtem valaszt mar tobb mint egy hete de megegyszer atkuldom.
Jimby.
Nekem van minden ehez a tipushoz /05/ sot meg a 04 hez is.
Irj priv. mailt ha erdekel.
előre is köszi,,ja és nem Utángyártott,mert az nekemis van:)