Hát ez az,nem tudom lehet hogy ugrik a buli,ha esni fog akkor tuti.Azon gondolkozom hogy lehez hogy délután kéne kinézni,ugyanis ezek a drága idöjosok aztmondják addigra egy picit oszlik a felhözet,de hát az is biztos hogy mondtak ezek már annyi mindent.
Nem is tudtam meg hogy az RR tankja muanyag.
Ezert magneses tanktaskat nem lehet raraki.
Franko.Egyre jobban ugy tunik hogy F lesz.
Az F-nek fem tankja van?
úgy volt hogy megyek én is szerdán 24-én csak aztán eszembe jutott hogy ma marilyn manson koncert van az meg elég durván le fog fárasztani,ugyhogy marad a 31-e.
Szerdán most már 100%hogy megyek a ringre,most csak nézö iletve a fotos szerepét töltöm majd be.Ki mikor érkezik,attol teszem én is fügövé hogy mikor megyek ki,jo lenne sok mindenkivel találkozni.Nagyon szoritok az idö miatt,remélem megjavul szerdára.
Üdv!
Szerdán ha eső nem lesz én is kigurulok a ringre. Mivel még senkit nem ismerek, kellene egy találkapontot és időt megnevezni, hogy szerdán hol találkozzunk. (pl.: 9:30 startvonal )
Mivel a ringet sem ismerem, ezért Tőletek várnék komoly javaslatot.
Nos? Akár lehetne egy light-os klubb összejövetel is?
Az enyém még csak utasként ült motoron,de Tavaszal leszeretné leteni a jogsit motora aztán nézünk neki valami kisebb gépet.Hát igen Györtöl elég messze van a hring,majd készitek képeket és felrakom.Lassan megyek szunyálni,reggel korán kellek.Jo pihenést nektek is,holnap este jövök.
Nem idegen neki a motor. Az enyémmel már motorozott is. Szerencsére már a motoGP-re is rákapott ezért nem kell semmi kamu indokot kitalálnom ha meg akarom nézni. Szóval tökéletes barátnő
1.hétközben én mindig dolgozom.
2.meló ezerrel (07-18vagy19ig) hogy meglegyen márt az a fránya cbr.
3.Győrből kicsit messze van.
De ami késik nem mulik jövöre megyek töbször az euroringre az biztos mert vagy itt győrben egy cimborám aki akar pályázni a 900as rr jével és felmegyünk együtt.
Az nagyon cool kép lehet!Egyébként nálunk a barátnöm is oda van a motorokért ugy hogy lehet hogy elnézné nekem.de ahogy láttom nálatok sem idegen a barátnödnek a motor.
Regebben azt hittem hogy tapadokorongosak ezek a tanktaskak.
Van azert olyan is?