Üdv Roky a kép alapján én is rád hajtottam volna de elöbb találkoztunk élöben mint hogy lássam a képeket.
Kétdiplomám nincs elég nekem egyis. de az biztos hogy két év nem sok mindent jelent olyan fiatalon bár van olyan barátom aki 15 éves kora ota jár egy lánnyal és nemsoká lesz az esküvöjuk.
Én azt mondom sok sikert
A cbr-es srácok tényleg jó fejet tény hogy itt is megtalálhato egykét "rongyrázó csög" de hát melyik táraságban nem.
Valamelyik újságban láttam egy ilyen reklámot!!! Srác fekszik az ágyban mellette betakargatva fekszik egy piros 600RR és a barátnő dühös tekintettel ül az ágy szélén.
Hát az biztos hogy mokás lett volna,neharagudj de tényleg megtévesztet a neved és a kép.Örülnék ha én is tartozhatnék ebbe a cluba,szerintem is jofejek a motorosok föleg akikcbr-t hajtanak.Remélem hogy a télen vagy legkésöbb tavaszal már meglesz a gépem és akkor a következö szezontol a géppel megyek még aludni is(bár ahoz nem tudom hogy mit szol a barátnöm )
Egyébként se lehetett volna köztünk semmi mert a lány a képeken már két éve a barátnőm és én is komolyan gondolom vele. Mielött egy bizonyos két-diplomás illető belekezd a monológjába , azelött szólok hogy csak HÜLYÉSKEDEK!!!.
Komolyra fordítva a szót. Én a kezdetektől benne vagyok ebben a CBR klub dologban és már nagyon sok klub-taggal találkoztam. Nem tudom miért (talán mert aki a CBR-eket szereti az rossz ember nem lehet ) szóval akiket eddig megismertem azok mind jófejek. Valószínüleg a klub-élet nem is csak közös motorozásokra fog korlátozódni. Szóval lehet haverkodni ezerrel. Pl: már vannak olyan klub-tagok akik együtt mentek nyaralni.
Azért az vicces lett volna ha találkozunk a H.ringen, leveszem a sisakom és rádkacsint a szakálam
Gratulálok,nagyon csinos a barátnöd!szoval azért érdeklödtem mert tetszi a forum és szeretném megismerni a tagjait.Mint irtam én is ilyen gépet szertnék,ezért örültem hogy rátaláltam erre a topikra,jo lenne egy két cimbi is akikel majd lehet gurulni.egyébként tényleg csajnak hittelek.Egyébként ha csaj lettél volna akkor is csak a haverság jöhetet volna szoba ugyan is nekem meg 3 éve barinöm van és elég komolyan gondolom vele.
Én is gyerekkorom óta imádom az autokat,a motorokat 10éve kezdtem el nagyon szeretni,azota motorozok is.Én azért az autokat jobban imádom.Le a kalapom elöted,szép dolog hogy össze gürizted és sporoltad a pénzt,de ami miatt még emelem,az az ahogy megülitek ezekt a csodás és izmos gépeket,szerintem egykét nö még jobban is motorozik mint férfi társaim.
Júni 9. óta motorozok Fura, mióta megszülettem azóta autó-buzi voltam a motorokról semmit nem tudtam(de komolyan, még a márkákat sem). Aztán kb 2 éve egy délután belenéztem a motoGP-be és iszonyúan megtetszett. Először csak a közvetítéseket kezdtem nézni majd természetesen jött a gondolat hogy basszus motorozni kéne. Összemelóztam a pénzt a CBR-re, megcsináltam a jogsit és júni 9. óta tekerem a kilómétereket a vasba. Ja és tök fura de már totálisan hidegen hagynak az autók.
Akkor te is az uj géphez vesszel majd börcucot.sajna mint sok minden másban még mindig nagyon kelet europához tartozunk és igy Pl amerikába teljesen más kerül.Egyébként ez autoban is létezik hogy ami az amcsiknak megy,legyen az szin vagy más egyéb dolgok az hozánk nem jut el.
Hát igen, gyönyörű az biztos, de ez is amcsi model
Az miért van hogy az amerikai CBR-eknek fehér a farokidom festése, vagy Pl. KertAce a Te amcsi Blade-eden miért fekete a farokidom?
Nem behozott, ennyi a hazai ára . Nekem még nincs bőrszerkóm, egyenlőre egy Bering dzsekiben és egy Alpines térdvédőben nyomom.
Nem rossz ár,kintröl behozot.?Kell majd uj ruhát is vennem,esetleg tudsz valami jo boltotahol normálisak az árak,még majd azon gondolkozom hogy kétrészest vagy overált vegyek.Szerintem ez gyönyörü szinü,jo az öszeálitáős
Én azt a fazont aki az idei fényezéseket kitalálta a Honda helyében két lábbal rugtam volna ki, persze az amcsik mindig faxa színű CiBeReket kapnak.
Hát minden papírral együtt 800000 körül volt.
Nekem is tetszik a kék szin,a mostanid is nagyon szép Andy.Igen autoval jövök,délelöt dolgozom,de délkörül már szeretnék ki érni,a munkámtol függ de lehhet hogy már tizre kint leszek,attol függ hogy mennyi lesz szerdán.
Kétdiplomám nincs elég nekem egyis. de az biztos hogy két év nem sok mindent jelent olyan fiatalon bár van olyan barátom aki 15 éves kora ota jár egy lánnyal és nemsoká lesz az esküvöjuk.
Én azt mondom sok sikert
A cbr-es srácok tényleg jó fejet tény hogy itt is megtalálhato egykét "rongyrázó csög" de hát melyik táraságban nem.