Én dolgozom szerdán de olyan 11-12 tájban már kint szeretnék lenni a ringen.komoly cuca a fateromnak van,de szerintem az enyém sem rossz,nekem egy digitális kis gépem van,egy olympus 5 megapixeles 3*digitzoommal.Sajna az öregem nem adja ki a kezéböl az ö gépét,de mondom az enyém is szép képeket csinál.
Hát igen a benzin árak valami észveszejtöek,nem tudom meddig tart még az emelkedés,de remélem lassan véget ér.Akkor tegnap pont felém gurultál,én szentendrén lakom.Én is most megyek ki elöször de szerintem biztos hogy letudod biztonságosan tenni a vasat,aztán vagy atribünröl vagy szerintem még a boxutcábol is lehet nézni a többieket.
Mátrázni mentek Csib-ék és az nincs valami közel ,pénzügyileg meg most eléggé vissza kell fognom magam mert még mielött megyek az E.ringre azelött egy pár bukógombát és fémfékcsövet fel kéne dobnom a mocira, egy kisebb lánckerékről nem is beszélve. Szóval ez a magas benzinár azért nekem se esik valami jól
Tegnap voltam az Air-race után gurulni egyet (Szentendre-Visegrád-Esztergom) Nagyon király idő volt tegnap
A Ringen le lehet valahol parkolni a motort biztonságosan? Egyébként ilyenkor simán be lehet sétálni és leülni valamelyik lelátón?
Teljesen igaz amit mondasz,én is kisebb gépekel kezdtem.Viszont a 600rr tökéletes lesz neked is,és azzal aztán nagyon lehet majd hasitanod.Az RRNicky is nagyon meg van elégedve vele.Szoval ha van idöd kinézel majd szerdán,Voltál ma gurulni?
Én is majd egy 600RR-t szeretnék de az életkorom ezt még nem teszi lehetővé és amig még a 125-össel is néha lesodródok az ívekről(pedig már döntögetek rendesen) addig nem hiszem hogy 100 pacival megtudnék bírkózni. Még tanulnom kell, nem is kevesett, ahoz hogy megérdemeljek egy RR-t .
Hát igen, Tin-Tin bringája nem semmi az biztos.
Nekem mivel még nincs meg a gépem igy csak nézöként veszek részt szerdán.Azért ha van idöd és kedved gurulj ki,legalább megismerlek és a géped is megcsodálom.
Örülök hogy tetszik a kép,tenap léptem be a cbr cluba és láttam a te géped is,tetszik és nagyon szép.Én egy picit nagyobat szeretnék,600rr v 1000rr gondolkozom.A Tin-Tin gépe is gyönyörü.
Ja tényleg, 31. Lesznek páran a klubból ha jól tudom. Én még soha nem voltam pályán és DennyM-mel úgy tervezzük hogy az E.ring vegye el a szüzességünk (a 125ccm-hez az a pálya jobban passzol)
Nekem is nagyon tetszik a 600F különösen azért mert az én 125-ösöm kinézetre a 600Fs lefogyasztott mása.
Hello Engineer,hello Kutya72!Köszönöm a linket,tegnap léptem be a cbr club ba,tetszik az oldal,remélem hamar elkészül.Szoval szerdán jötök a ringre,én jelen pilanatban még motor nélkül jövök ugy hogy nézöként és fotosként fogok részt venni az eseményen.Remélem jo idö lesz,ti hány körül érkeztek a ringre?
Sziasztok!örülök hogy erre a topikra is rátaláltam.A 600rr szuper gép és gyönyörü is,én mostanában szeretnék egy ilyen vasat megvásárolni,remélem még az idén meg lesz és nem csak a forumon ha nem az utcán is társulhatok közétek.Addig is nézöként szeretnék ki látogatni szerdán a hungaroringre.Megy valaki szerdán?
Vettem én is 600RR-t! Már két napos és van benne ~160Km. Nagyon nehéz vele 5e fordulat alatt maradni. ...jajjj szegény én!
Szóval a hét végén Kunmadaras. Jön a listáról valaki? Jó lenne ott egy találka. Én szombaton tutira megyek.
MÉg nekem sincs cbr-em.
De márciusban megrendelem a 600F et
Irtad hogy fotosként mész ki! Van is valami rendesebb fotos cucod vagy kompaktal fotozgatnál?
Tegnap voltam az Air-race után gurulni egyet (Szentendre-Visegrád-Esztergom) Nagyon király idő volt tegnap
A Ringen le lehet valahol parkolni a motort biztonságosan? Egyébként ilyenkor simán be lehet sétálni és leülni valamelyik lelátón?
Hát igen, Tin-Tin bringája nem semmi az biztos.
Nekem is nagyon tetszik a 600F különösen azért mert az én 125-ösöm kinézetre a 600Fs lefogyasztott mása.
Látogas ell a http://www.cbr-club.hu ra
Lépj be a klubba
http://www.cbr-club.hu
Aztán vigyázni az utakon!
Vettem én is 600RR-t! Már két napos és van benne ~160Km. Nagyon nehéz vele 5e fordulat alatt maradni. ...jajjj szegény én!
Szóval a hét végén Kunmadaras. Jön a listáról valaki? Jó lenne ott egy találka. Én szombaton tutira megyek.
Azt hiszem 2005 -os , kozepso pici lampa hianyzik .
Ha erdekel irj emailt.