Nyet, Csornán futottam össze régi ismerôsökkel, aztán ott furikáztunk egy kicsit. Ez van. Lehet, hogy nem R6 lesz a motoromból... Talán nem is baj, így nem nyírom ki magam olyan gyorsan...
Áhh, már csak 3 hetente, mert nincs idôm. Most hétvégén meg egy Hyousung Gt 650 R-el mentem. Egészen megtetszett, és fele annyit, mint az R6-os. :) Ismered a mocit?
Nekem teccik aza vedejó! Bornout után ekkerék! Juppí! Én is örólnék, ha alám nyomnák a mocit. De mivel nincs ki ezt megtegye, ezért még gy?jtögetek. Ekkicsit. Na megyek, folytatom a munkám...
Giximikikém! Pofád alapállásba! :) Ne itt lógjál vazz, írjad a bugyuta cikkeidet a köcskeméti lapoknak! Felrakhatom az összetört gixid képeit is, hogy megmutassuk milyen ügyes gyerek vagy Te!
DennyM: Sajna nem Pesten lakom, 60 km-re délre. Meg legközelebb csak v.mikor tavasszal megyek szervízbe a Takoberhez. Jah, ne aggódj, nekem se lett volna soha zsém erre a bicajra, ahogy mondani szokás, picsám alá van rakva :P Dehát ti nem fogadtátok volna el? :) Nalássátok feleim szümtükhel :)
Jah! Hadd rajkodjak már a videjómmal is, ha már eccer 2 napot szenvedtem vele, mire megcsináltam :D, íme: RR video
Mondom beköszönök már a tesókhoz! :) Aki gondolja, nézze meg az én kis sárgaságomat, ilyen színben úgyse sok RR van. RR-em
Régebben írta itt v.ki a drága dob árakra, hogy v.mit baszkurált a gyárival. Lehet v.mit csinálni vele, hogy jobb hangja legyen? Én mondjuk leszedtem v.melyik nap :D kurva jó hangja volt, de visszaraktam, mer aszonták nem tesz jót tartós használat mellett a szelepeknek.
Más...
Kormányvégsúlyt nem tud v.ki? r.3.14@freemail.hu
Na hali
Nem kell ilyennk lenni mocis vagy nem?
taníts meg légyszi légyszi!
hogy csinálod!?
az a polós rövidnadrágos tök brutál kép!
annyira bátor vagy!
légyszi taníts meg!
úgy irigyellek, hogyte ilyen bátor vagy! komolyan!
DennyM: Sajna nem Pesten lakom, 60 km-re délre. Meg legközelebb csak v.mikor tavasszal megyek szervízbe a Takoberhez. Jah, ne aggódj, nekem se lett volna soha zsém erre a bicajra, ahogy mondani szokás, picsám alá van rakva :P Dehát ti nem fogadtátok volna el? :) Nalássátok feleim szümtükhel :)
Jah! Hadd rajkodjak már a videjómmal is, ha már eccer 2 napot szenvedtem vele, mire megcsináltam :D, íme: RR video
remélem BP-en laksz vhol, hátha egyszer látom :)
((( hjajjj mikor lesz nekem ilyenre della )))
Mondom beköszönök már a tesókhoz! :) Aki gondolja, nézze meg az én kis sárgaságomat, ilyen színben úgyse sok RR van. RR-em
Régebben írta itt v.ki a drága dob árakra, hogy v.mit baszkurált a gyárival. Lehet v.mit csinálni vele, hogy jobb hangja legyen? Én mondjuk leszedtem v.melyik nap :D kurva jó hangja volt, de visszaraktam, mer aszonták nem tesz jót tartós használat mellett a szelepeknek.
Más...
Kormányvégsúlyt nem tud v.ki? r.3.14@freemail.hu
Na hali
Végre 1 Simsonos(Simson600rr).Nekem is szimóm van s51 1-4H .Hánny ccm-es a műszered, van rajt valami extra Tuning??
Érdeklődni szeretnék van-e valakinek tapasztalata "kis RR" láncfeszítő, láncvezető problémájával kapcsolatban.Bármilyen információ érdekel.
Előre is köszi!
Taki