Ezek az univerzális modellek a képen, a 600/1000RR-re és az R1/R6-ra külön típus való, ami pont abban tér el az univerzálistól, hogy nagyobb szögben van megdöntve a szára!
hm, elég jó áruk van. de nem igazán vágom ez hogy állna az RR-en, mert úgy áll a szára, mint az általam korábban mutatott tüköré. Ha felraknám, szinte előre mutatna az egész :) De lehet gyenge a képzelőerőm :P
Igen, kicsit rövidebb még a szára mint a gyári tükörnek. A fekete 9.900/db, a karbonmintás 11.900 Ft/db.
Két fekete van most bent, ha jól emlékszem.
Így néznek ki:
Igen? Képed van róla? Mert gondolom nem teljesen ilyen. Ára?
Miért inkább index, nem tükör? Nem látsz benne semmit? Nem mintha számítana, mert sűrűn nem nézek tükörbe. aki utolér az úgyis látja, hogy közlekedem és vigyáz :) előre meg látok én :)
Adam, mindent meg tudsz nézni nálunk, amit forgalmazunk (amiket felsoroltál, az mind van most).
Ebből a Spinexx sorozatból egyenlőre csak az enyém van, mert annyira új. Ha tetszik és sürgős neked, akár az enyémet is elviheted, de kb. 2-3 hét múlva itt lenne az új is.
Oké kösz szépen Csütörtökön bemegyek akkor! Olyan 6 óra fele. Meg is lehet venni ott helyben vagy meg kell rendelni? Ja meg a többi terméketeket is meg lehet ott nézni? Például indexek, visszapillantók, rendszámtáblatartók!
Maga a Stunt is ennél jóval magasabbá tehető, de mivel üresen nem marad úgy, nem tudtam lefotózni.
Ha ez a hely meg még mindig nem elég, akkor lehet hozzácsatolni a Mapbag-et, ami legalább a duplájára növeli az űrtartalmát.
Ha csütörtökön bejössz, épp használat közben láthatod, mert azzal megyek a Pringre. :)
A cím: XIII.ker. Gyöngyház u. 4.
Ez a Stunt szerintem jól néz ki csak elég kicsinek tűnik, nemtom hogy bővíthető-e? De megnézném élőben is csak a honlapotokon nem találtam térképet meg címet se! Lehet, hogy én vagyok vak! :-)
és ha nem bővíthető akkor ahhoz képest elég drága, ja meg hogyan lehet rögzíteni az aljhoz?
Na most tettem fel 2 képet az adatlapomra! Ott látszik közelebbről is! Az első lámpa amúgy 3 db konyhai spotból áll csak a bal oldalt, szóval elég gagyi, de legalább tudok vele utcán közlekedni! Csütörtökön én megyek euroringre sztem délelött, ti mikor mentek? Slick gumival mentek?
Adam, tudok képeket küldeni róla, de meg is tudod nézni akár élőben csütörtökön a bemutatótermünknél 17-20 óra között (találsz térképet a www.danger.hu-n)!
Mi forgalmazzuk, az árak a következőképpen néznek ki:
Spinexx gerinc: 7.900 Ft
Spinexx Stunt 3in1 (tanktáska-üléstáska-hátizsák): 27.900 Ft
Spinexx Mapbag (kiegészítő táska a Stunt-hoz): 7.900 Ft
Ezeken kívül van még egy bazinagy tanktáska (24.900 Ft), és egy pár oldaltáska hátra, amit húzható/gurítható bőröndé lehet alakítani (44.900 Ft).
Szerintem ez az index tök gagyin néz ki! Nekem az új gixereken sem tetszik az index a visszapillantón! Bár ez izlések és pofonok kérdése. Hamár a visszapillantón van akkor legyen olyan mint a Ducatikon lévő, az sztem tök szép! De amiket a múltkor felraktál azok is zsírul néznek ki!
Nekem sem tetszik ez túlságosan, kiváncsi vagyok, hogy néz ki a tied! Tudnál esetleg képet küldeni róla vagy valahol összefuthatnánk ha gondolod mert látom te is Bp laksz! Ja és hol vetted illetve mennyibe került? Köszi
Adam, nekünk is van hasonló tanktáskánk, csak szerintem (bár ez szubjektíb) még jobban néz ki, mint ez! Meg is tudom neked mutatni, ha érdekel, mert nekem is ilyen van!
Mennyit engedsz a feléből danny? :)
Két fekete van most bent, ha jól emlékszem.
Így néznek ki:
Miért inkább index, nem tükör? Nem látsz benne semmit? Nem mintha számítana, mert sűrűn nem nézek tükörbe. aki utolér az úgyis látja, hogy közlekedem és vigyáz :) előre meg látok én :)
Ebből a Spinexx sorozatból egyenlőre csak az enyém van, mert annyira új. Ha tetszik és sürgős neked, akár az enyémet is elviheted, de kb. 2-3 hét múlva itt lenne az új is.
Ha ez a hely meg még mindig nem elég, akkor lehet hozzácsatolni a Mapbag-et, ami legalább a duplájára növeli az űrtartalmát.
Ha csütörtökön bejössz, épp használat közben láthatod, mert azzal megyek a Pringre. :)
A cím: XIII.ker. Gyöngyház u. 4.
és ha nem bővíthető akkor ahhoz képest elég drága, ja meg hogyan lehet rögzíteni az aljhoz?
Azt viszont jobb ha tudod, hogy ezek inkább indexek, mint tükrök...
Mi forgalmazzuk, az árak a következőképpen néznek ki:
Spinexx gerinc: 7.900 Ft
Spinexx Stunt 3in1 (tanktáska-üléstáska-hátizsák): 27.900 Ft
Spinexx Mapbag (kiegészítő táska a Stunt-hoz): 7.900 Ft
Ezeken kívül van még egy bazinagy tanktáska (24.900 Ft), és egy pár oldaltáska hátra, amit húzható/gurítható bőröndé lehet alakítani (44.900 Ft).