Egyszer mondta nekem egy erdész hogy volt egy kollégájuk aki hadilábon állt a faismerettel.. egyik télen a még nem vágásérett vörösfenyvest kivágattata, mondván kiszáradtak a fák (egyből vissza is fokozták az embert.. )
A lényeg hogy lassan vásárolj ha lehet, mert lehet sokáig fogod használni és nagyon nem mindegy megszereted vagy sem. Egy rossz meggondolatlan választás rányomhatja a bélyegét az egész kedvedre a motorokkal kapcsolatban!
Mindkét hatszázas jó az Xj kicsit egyszerűbb túrásabb az Fz sportosabb gyorsabb kicsit.
Várjunk még azzal. Ha legközelebb a kétfarkú kutya párt nyer a választásokon, akkor lesz Szegeden hegy... múltkor is megígérték. A hegyen meg bükkfa nő
Kicsit sok az alternatíva, bár én is 600-tól ajánlom, de nekem mind volt amit leírtál komoly gondok nélkül, de nagyon régen amikor még több alkatrész volt a Japán belpiacos motorokhoz. Ez mára javarészt elfogyott...
A CB 500-nak nem tetszik a fara!
A lényeg hogy lassan vásárolj ha lehet, mert lehet sokáig fogod használni és nagyon nem mindegy megszereted vagy sem. Egy rossz meggondolatlan választás rányomhatja a bélyegét az egész kedvedre a motorokkal kapcsolatban!
Mindkét hatszázas jó az Xj kicsit egyszerűbb túrásabb az Fz sportosabb gyorsabb kicsit.
Szegeden összesen nincs ennyi bükkfa
600-tól fel de az 1250 az isten.