Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy is, csak eddig suzi meg yahama került szóba, pedig a Hondából is vannak jó kis cbf-ek, meg cb-k meg cbr-ek...
nincs! De nekem való Naked Bike kell!

A CB 500-nak nem tetszik a fara!
Eladó a Hondád?
Na jó, közelről azért lehet különbséget tenni. De ez azért nem olyan nagy felbontású kép.
Egyszer mondta nekem egy erdész hogy volt egy kollégájuk aki hadilábon állt a faismerettel.. egyik télen a még nem vágásérett vörösfenyvest kivágattata, mondván kiszáradtak a fák (egyből vissza is fokozták az embert.. )
A Honda ki van zárva?
Értem!

A lényeg hogy lassan vásárolj ha lehet, mert lehet sokáig fogod használni és nagyon nem mindegy megszereted vagy sem. Egy rossz meggondolatlan választás rányomhatja a bélyegét az egész kedvedre a motorokkal kapcsolatban!

Mindkét hatszázas jó az Xj kicsit egyszerűbb túrásabb az Fz sportosabb gyorsabb kicsit.
Én esküszöm azt hittem, hogy egy akácerdő van a képen. Egy hete már az erdőre járok ritkítani, lehet hogy ez a munka ártalmas?
Oké! Kérek szépen elnézést!
És ezek?
Most fogom megszerezni, a nagy "A"-t,ugyanis elmultam 24!
Várjunk még azzal. Ha legközelebb a kétfarkú kutya párt nyer a választásokon, akkor lesz Szegeden hegy... múltkor is megígérték. A hegyen meg bükkfa nő
Na azért nem kellene kiteregetni azt a bizonyost....
Sípálya lesz az...

Szegeden összesen nincs ennyi bükkfa
Jó alternatívák! Jogsid már van ilyen "erősebb" motorokhoz?
2. A szegedi te füvészkert
KÖSZIKE! Vagy akár Fazer? Vagy xj 600?
Nyert Peti!
Többé kevésbé,ugyanis ott voltunk nászúton!
De bevallottam, kérlek bocsi meg
1. Egerszalók?
Kicsit sok az alternatíva, bár én is 600-tól ajánlom, de nekem mind volt amit leírtál komoly gondok nélkül, de nagyon régen amikor még több alkatrész volt a Japán belpiacos motorokhoz. Ez mára javarészt elfogyott...
NA és ezek?
A 250-és a 400 csak a holttesteden keresztül.

600-tól fel de az 1250 az isten.