Ez az, mondom hogy sor 4, vízhűtéses, ugyanolyan blokk van benne mint a gsx ben, nem tudom miért hívják gsnek ilyen gs-t nem találtam egyet sem, mind1...
Na hát kiderült hogy a suzuki csak 120km e van és félútig elhozza a gazdája... ráadásul üzemképes jó állapotban van, gilera rosz állapotban van és nincs gyújtása, a kawasakinak meg szar az egyik karbija és kúrva messze van, szóval lehet lesz egy suzuki gs 250em, majd adamfzrel megyek versenyezgetni
áááá, vehetek most egy mocit és nem tudom melyik legyen
Mindegyik tetszik végülis:
Gilera ngr 250 (ehhez húz a szívem, 2t és ez van a legközelebb, 180km )
Kawasaki z250a(2 hengeres 4t)
Suzuki gs 250(4 hengeres 4t, igen, megfogadtam nem beszek ilyet..., de hát már nagyon elvonási tüneteim vannak, ez van a legmeszebb, de ha elhozza a mocit akkor ez lesz...)
Nem mondtam hogy nem. Nekem vannak tengerimalacok, na ezek viszont túl aktívak, hangosak zörögnek, mindig éhesek, lecserélem őket törpehörcsögre az nagyon aranyos, nincs hangja, picike ezért nem hallani ha zörög
Amugy mire akarod használni?
Mindegyik tetszik végülis:
Gilera ngr 250 (ehhez húz a szívem, 2t és ez van a legközelebb, 180km )
Kawasaki z250a(2 hengeres 4t)
Suzuki gs 250(4 hengeres 4t, igen, megfogadtam nem beszek ilyet..., de hát már nagyon elvonási tüneteim vannak, ez van a legmeszebb, de ha elhozza a mocit akkor ez lesz...)