tudom-tudom de Kérdezd meg KawasakiZX10R-t(Dávidot) hogy milyen stílusban motoroztam(kicsit elmebeteg) és rájöttem hogy mostmár visszakéne venni a tempóból....
Hát ő nagyon igénytelen pókfajta emberre nem halálos a mérge esetleg órákra izom bénulás meg ilyes kis fincsi dolgok.....de am nagyon nyugodt fajta...mármint velem egyszerre megfog 7 csontit....
Igen újat akarok venni mert gondolkoztam h veszek egy használtat de inkább letettem róla.....ki tudja h mit kapott az a szerencsétlen ha pedig hozzám jut biztos h fogja kapni az ívet ugyh használt biztos h nem jöhet szóba....és nem tom....ha lenne moviestar akkor az kéne de mivel nincs nekem jó a repsol.....
Sziaa!Nem tom h milyen undorító szarról beszélsz az én kezemen csak a drágám van...Zeusznak hívják...ő egy Chile-i Rózsaszin Tarantulla másnéven Grammastole Rosea....kicsi még a drága...
Dávidnak meg h azon vak tess de már csak napok kérdése és abbahagyom a melót csak legyen meg a cbr...és tudod h nem rajtam mullt
voltam már motorozni a csávóval...a musörvezetővel
le is baszott hogy miért kúrom szét a motort..meg hogy a sajátommal is ezt csinálom e
ja mert nem sajáttal mentem,max powerbol hoztak ki pár quadot meg egy crf250 et
Dávidnak meg h azon vak tess de már csak napok kérdése és abbahagyom a melót csak legyen meg a cbr...és tudod h nem rajtam mullt
le is baszott hogy miért kúrom szét a motort..meg hogy a sajátommal is ezt csinálom e
ja mert nem sajáttal mentem,max powerbol hoztak ki pár quadot meg egy crf250 et