Én is gratulálok Miért is maradnék ki a sorból? Amúgy újonnan vetted a cbr-t és a rendszámod megvan hozzá csak nincs felrakva, vagy a rendszámot még külön kell intézned?
az tényleg durva, volt már részem benne, de pékség tényleg durvább, főleg egy pékség padlásán végezni kemény fizikai munkát, amikor kint 40 fok van az fűt felölről, alulról meg a laza 50-60 fok, ami még párás is
enyhén szólva már elfogyott a hátsó gumim és ideje lenne rá újat venni...:) de mivel egyik havernak valami brutálisan rossz gumit hoztak, ezért szeretném kikérni a véleményetek, meg hogy kinek milyen tapasztalatai vannak így gumi téren és hogy milyen rendeljek....előre is köszönöm a válaszokat =]
Nagyon kikészít az a kurva meleg a konyhába Tegnap is vizesztem magam folyamatosan hogy be ne ájuljak.A drága főnököm meg csak annyit mond ha a pékek kibírják én is
Eladó moci!
Mizu itt? Sehol senki?!
/me most
enyhén szólva már elfogyott a hátsó gumim és ideje lenne rá újat venni...:) de mivel egyik havernak valami brutálisan rossz gumit hoztak, ezért szeretném kikérni a véleményetek, meg hogy kinek milyen tapasztalatai vannak így gumi téren és hogy milyen rendeljek....előre is köszönöm a válaszokat =]