Csak viszonyításképpen: a GT250R súlya is 155kg. Ami egyébként nem is baj. Legalább nem cibálja a szél. Próbálj meg 120-al egy kamion után a szélörvényekben motorozni, megtanulod értékelni a motor súlyát. Agyonkarcsúsított ultrakönnyű gépek a pályára valók, nem az átlagmotoros kezébe a közúton.
Az egész családja motorozik. Bátyjának asszem egy Hayá-ja van , nővérének is valami 600-as Suzukija van. De a Panni TZR sajnos nincs már a top-on, kicsit beteg már szegény .
Na hallo mindenkinek!!!!!!!!!!ROCKYROLL azt vágod nem hogy aközeledben lakik egy csaj neki pedig egy 125-ös TZR-je van........... Biztos láttad már Bering Jackie-je van a csajnak!!!
most nézem hogy ez a hyosung 150kiló ja és ez a naked verzió
17 literes a tankja +az idomok kb 170kg
azér ez nem semmi
(ez most nem szidás akar lenni csak meglepődtem)
Akkor viszont centiméterekről beszélj és ne kilókról! Az aztán nagyon menő ha egy motor nehéz ha így lenne elég sok fejfájástól megkímélnék magukat a mérnökök.
50ccm, azt mondod hogy Te nehéz vagy és a Hyo is nehéz, Tehát az való neked. Ez aztán a logika Picit gondold át jobban ezt a dolgot!
Nehéz motor, nehéz pilóta és 15 LE, ez aztán az ütős combo.
Hát azt elhiszem, ez már biztos szerelem, én most nm a cbr-be vaok szerelmes, most nem irom le mibe mer kizárnak a topikbeol De a cbr repsol télleg jól náz ki, de sajna a mérete nem változik!
Azt hiszem szerelmes vagyok... Nem hiszem, tudom... Ugyanis az már szerelem, ha éjjel kettőkor képes vagyok Szentendréig menni Pestről, hogy lássam a kedvenc CBR125 Repsol-omat, ami jelenleg még ott áll, de nyárra már az enyém lesz... Szorítsatok, hogy minden jól menjen és végre beteljesedjen a szerelmem...
17 literes a tankja +az idomok kb 170kg
azér ez nem semmi
(ez most nem szidás akar lenni csak meglepődtem)
Nehéz motor, nehéz pilóta és 15 LE, ez aztán az ütős combo.
Azt hiszem szerelmes vagyok... Nem hiszem, tudom... Ugyanis az már szerelem, ha éjjel kettőkor képes vagyok Szentendréig menni Pestről, hogy lássam a kedvenc CBR125 Repsol-omat, ami jelenleg még ott áll, de nyárra már az enyém lesz... Szorítsatok, hogy minden jól menjen és végre beteljesedjen a szerelmem...
Melyik lakóparkban laksz csak hogy képben legyek...........
A Balu az egyik haverom (B. András A.K.A. Borisz ) unokatestvére.
Az a zsír hely!!!!!!!!!!!!!!!
Honnan ismered a Balut??????
és rock 4ever!