Figyeljetek hogy jártam tegnap.
Elmentem 2 napra a mecsekbe egy kis túrára.Pécsről felmentem Orfűre ahol megállított 2 motoros rendőr.Azt hittem nem lesz semmi max elbeszélgetés,erre feljelentettek meg elvették a forgalmim.Arra hívatkoztak hogy kopott a gumi,nincs elsősegélyfelszerelés,meg nem szabvány kipufogók vannak a motoron.Azt hinné az ember hogy ők is motorosok,de rá kellett jönnöm hogy rohadt gecik akik csak arra mennek hogy belekössenek amibe csak tudnak.Az egyik elkezdte nézegetni a plexit mert szerintem még arra is meg akart büntetni.ROHADT FÉRGEK
Útvonal: Győr-Csobánka-Szentedre-Pilisszentlászló-Dömös-Esztergom- Párkány(Sk)-Salka(Sk)-Letkés-Ipolytölgyes-Nagybörzsöny-Vámosmiko
la-Kemence-Hont-a 2-e úton Bp-majd az 1-es úton Győr.
Nem egész két tank. Az első tankolásnál 2,5-es átlagfogyasztással. A második is hasonló lesz.
Csobánkától BP-ig 2-en voltunk. Előtte és utána egyedül mentem-jöttem Győrből, Győrig.
A mai gurulás végeredménye: 480 km. Jó kis kanyargós, dimbes-dombos és hajtós részekkel tarkítva. Aki kihagyta, bánhatja.
A következő is hasonló lesz, de valószínű rövidebb. Nekem ennyi épp elég volt, de nem szeretnék senkit sem elriasztani a távolsággal. Várhatóan szept. első hétvégéje a kiszemelt időpont. Hogy melyik nap, azt majd az időjárás dönti el.
A részletekkel később jelentkezem.
akkor tévedtem :D nekem a 26 lóvat és a 24 Nm-ert 7500-8000 között adja le valahogy így de néha csak a hang miatt meg nagyobb előzésnél húzatom meg jobban maximum 10500-ig lehet utána tiltás nálam
Elmentem 2 napra a mecsekbe egy kis túrára.Pécsről felmentem Orfűre ahol megállított 2 motoros rendőr.Azt hittem nem lesz semmi max elbeszélgetés,erre feljelentettek meg elvették a forgalmim.Arra hívatkoztak hogy kopott a gumi,nincs elsősegélyfelszerelés,meg nem szabvány kipufogók vannak a motoron.Azt hinné az ember hogy ők is motorosok,de rá kellett jönnöm hogy rohadt gecik akik csak arra mennek hogy belekössenek amibe csak tudnak.Az egyik elkezdte nézegetni a plexit mert szerintem még arra is meg akart büntetni.ROHADT FÉRGEK
Persze ha belegondolok, nem vagyok olyan iszonyatosan lemaradva, de azért szétszed
(Még jó, hogy Zakopanéból hazafele nekem is 2.6 lett, így egy kicsit jobban érzem magam )
la-Kemence-Hont-a 2-e úton Bp-majd az 1-es úton Győr.
Nem egész két tank. Az első tankolásnál 2,5-es átlagfogyasztással. A második is hasonló lesz.
Csobánkától BP-ig 2-en voltunk. Előtte és utána egyedül mentem-jöttem Győrből, Győrig.
A következő is hasonló lesz, de valószínű rövidebb. Nekem ennyi épp elég volt, de nem szeretnék senkit sem elriasztani a távolsággal. Várhatóan szept. első hétvégéje a kiszemelt időpont. Hogy melyik nap, azt majd az időjárás dönti el.
A részletekkel később jelentkezem.
Rob átvette az admin szerepét! Végre vki aki felkarolta a sok töröttszárnyú galambot :D !
Nehogy megsértődj ez +!
nekem meg: Max. teljesítmény: 130 LE (96 KW) 14000 /min-nál