Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék:

http://citybike.hu/spd/55015/S...

Jóval olcsóbb mint az én kis 50-es Hondámhoz...
Hali!
SOW 10 W olaj, a szimeringet sajnos nem tudom
Sziasztok!
Van egy 2006-os kis ciberém. Az első telóból elkezdett folyni az olaj. Milyen olaj és szimering kell hozzá?
Előre is köszi
Nem nagyon jönnek a konkrét jelentkezések és e-mail-ek. :(
hali. haverral körbe motoroztuk ma a Balcsit a Balcsi körbe motorozása ugy 205km volt de tettünk kisebb kitérőket és 370km lett a vége a túrának. Oroszlány-ról indulva.
Mennek veletek egy kort innen Serbiabol, maj megnezem a terkepen melyik varos van kozel a hatarhoz ahol mentek.
Várom a Te e-mail-edet is.
nemrob01 kukac gmail pont com
én is ráérek akkor. majd valahol szerintem én is becsatlakozom bár nekem egyedül Mór van itt közel:D de az meg a túra vége szinte:D Győrből meg nem akarok egyedül jönni haza:D szoval majd szerintem valahol becsatlakozom még nemlátom hol
Zirc - Veszprém - Tihany
Hello. A Túrához csatlakoznék ha megadod az e mail címedet azt megköszönöm és akkor ott meg tudjuk beszélni a részleteket.
kivittem a kis cbr-t egy kisebb "terepre":D
Ha a túrához csatlakoznál, szívesen látunk. Kérlek, jelezd, hol csatlakoznál és majd e-mailben egy telefonszámot is cseréljünk.
Sziasztok. Nekem bármelyik nap jó csak tudjam előre és szívesen csatlakozom ha fogadtok. Viktor
Szerintem meg össze lehet hasonlítani, csak nem kell egy kalap alá venni őket. Mindegyiknek van előnye és hátránya is. Mindegyiknek megvan a maga felhasználási területe, célközönsége. Ezek alapján döntse el mindenki, hogy melyik tulajdonság vet többet a latban, mire használná, és válassza ki számára a megfelelőbbet.
Atolvastam a hozzaszolasokat es nem allom meg hogy ne irjak. Az almat es a kortet 2 vagy negy utem nem erdemes hasonlitgatni. Nekem eddig ot motrom volt ebbol harom uj. Es nincs ertelme hogy osszehasolitsam oket. Az en cbr 125 2,3lit eszik szazon! Es ez mar a tobbszori meres eredmenye. Ez pedig nekem fontos!
Melyik szakaszra gondolsz?
Szívesen mennék...viszont mivel rendezvénytechnikában dolgozom, elég valószínű hogy dolgozom majd.
Amint megtudom szólok.... :S :S
Lehet hogy becsatlakozom vhol egy kisebb szakaszra
vicces gyerek jössz utasnak? :D amennyiben pozitív elbírálás történik és a karbiszinkron is összeáll mennék én is! :)
augusztus 27.én viszem a cbr-t olajcserére addigra kaptam időpontot
13 ezert mondtak az olajcserére olajjal és olajszűrővel együtt. Meg akkor kötikbe a fokozatkijelzőt amit vettem hozzá az nem tudom még mennyibe fog fájni a bekötése
a 19-20 jó nekem
Megvan a következő túra terve.
Útvonal nagy vonalakban: Győr-Zirc-Veszprém-Tihany-Tapolca-Pápa-Bakonybél-Zirc-Mór-Győr.

Távolság: kb 350 km

Tihanynál tudunk fürdeni is egyet a Balatonban, ha van rá igény.

Az időpont: aug. 18. vagy 19. vagy 20. Ez függ az időjárástól és attól, hogy melyik napon érünk rá többen.

Szóval várom a visszajelzéseket, jelentkezéseket.
Hát az enyémet akár ki is próbálhatnád, ha nem lennél olyan messze.
Köszi szépen, ez hasznos, el is megyek majd és megnézem! Igaz, elég sokat kérnek érte, + még a forg.helyezés. ..