hali. haverral körbe motoroztuk ma a Balcsit a Balcsi körbe motorozása ugy 205km volt de tettünk kisebb kitérőket és 370km lett a vége a túrának. Oroszlány-ról indulva.
én is ráérek akkor. majd valahol szerintem én is becsatlakozom bár nekem egyedül Mór van itt közel:D de az meg a túra vége szinte:D Győrből meg nem akarok egyedül jönni haza:D szoval majd szerintem valahol becsatlakozom még nemlátom hol
Szerintem meg össze lehet hasonlítani, csak nem kell egy kalap alá venni őket. Mindegyiknek van előnye és hátránya is. Mindegyiknek megvan a maga felhasználási területe, célközönsége. Ezek alapján döntse el mindenki, hogy melyik tulajdonság vet többet a latban, mire használná, és válassza ki számára a megfelelőbbet.
Atolvastam a hozzaszolasokat es nem allom meg hogy ne irjak. Az almat es a kortet 2 vagy negy utem nem erdemes hasonlitgatni. Nekem eddig ot motrom volt ebbol harom uj. Es nincs ertelme hogy osszehasolitsam oket. Az en cbr 125 2,3lit eszik szazon! Es ez mar a tobbszori meres eredmenye. Ez pedig nekem fontos!
augusztus 27.én viszem a cbr-t olajcserére addigra kaptam időpontot
13 ezert mondtak az olajcserére olajjal és olajszűrővel együtt. Meg akkor kötikbe a fokozatkijelzőt amit vettem hozzá az nem tudom még mennyibe fog fájni a bekötése
http://citybike.hu/spd/55015/S...
Jóval olcsóbb mint az én kis 50-es Hondámhoz...