Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jooonapot mindenkinek!
Micsoda? Itt még mindenki szunyázik?
Talpra emberek, bazira süt a nap!
Most végeztem a melóval!
Ízlésileg...., kinek a pap, kinek a tapéta!
Na zuhi, oszt pihizek, legalább 6:40-ig!
hát...látom mindenki bealudt.
akkor menek én is.
joccakát mindnyájatoknak.
de ivott rá ásványvizet......másfélliterest....palackkal együtt.......
Ja.....cipősszekrényre,ajtófélfára,konyha asztalra,radiátor csőre!papucsra,széklábra,meg apám bajnoki boxkesztyűjére.
hülye egy gusztusa van......ja...a tapétát mondtam már?......

Szegényke, nem az Ő hibája, éhes!
megálltam volna most is,csak rohantam haza,hogy ne legyen a kutya vasalónyomos.....
A dudával az a baj, hogy mindig ott lopjuk a napot, és minden ismerős dudálgat. Odanézés nélkül integetünk! De legközelebb nyugodtan megállhatnál ám, nem ritkán vagyok ott!
Émmeg téged láttalak a jászberényin a sarki fűszeres kisbolt előtt.....de ha kocsiból dudálnak azt ugye én sem figyuzom.....meg honnan is tudnád,hogy ki volt....ha mocival lettem volna,tuti észreveszel......ott szoktam dugni a 4-et...
Hááááát......
szebb napot emörök.
Nyilvánvalóvá vált,hogy miért szabadultak meg a kutyustól......
BASSZÁTOK MEG:::::EZ A DÖG MEGETTE A FÉL LAKÁST!
Úgyhogy,fájdalom,de vissza adjuk a tenyésztőjének,hogy keressen neki egy olyan gazdát,aki családi házban lakik.......
a szivem szakad meg érte,de sajnos ezt igy nem tudjuk bevállalni.....
Azt már nem is mondom,hogy a szöszi ért előbb haza,és amikor felhivot........
Tehát ez van.remélem jó helyre kerül,és boldog élete lesz ami sajnos nem a mienkével párhuzamos.......
akit érdekel!

Jövöhéten szombaton 25.-én elmegyek megkerülni a Börzsönyt!Tegnap jártam arra a nagyvassal,és valami csodálatos az ipoly völgye!A táv nem nagy,olyan 200-250-kilcsi!De megszeratnék állni az Ipoly folyonál,meg felmennék Magastaxra is,ugyhogy elm,egy vele a nap!
Talállka nálunk 10.00-kor!

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabyca De 5-re haza kell érnem (akkor ráérsz 4.55-kor indulni a Börzsönyből, ne feledd: Busád van!)
3)Busati
4)Robotos+Né Itt a számom!06-30-9446636
5)Fiveurban
6)Lion+Kisvirág
7)
Hubi
8)Pityusz - Nem 100% még...
nem én
Ki volt ma délután a Jászberényin? Szürke, és még szürkébb színű XX-el? Rövidnadrágba! Gratulálnék neki.
Napokat a Mocisoknak!
És persze a busásoknak is!
Pohi
Tegnap voltam Kawasaki nyílt napon, ki próbáltam egy ZX 10 est, meg egy 600 ast! Hát őőm izééé!
Olyanom se lesz!
Szép jó hétfőt mindenkinek! :)
Tudtok valami helyet, akár bontót, ahol hozzá lehet jutni gyári
markolatokhoz? Mennyi lehet az új ára?
Szerv!

de fenemod joindulatu,és segitökész!
Hát igen!

Ird be a a Pohonak a yard,megoldások.........forumba!Ebbe ö a szakértö!
Koszi - valtottunk egy emailt Pohival, oszerinte sem kell aggodnom mert rendszamos fenykep nelkul elvileg ervenytelen a bemeres.

Koszi a tippet Pohi-hoz!
Pohi, rendőr bácsi, és motoros!
INDULJON hát a munka

kezdődik a hét mindenkinek