Más országokban(direkt nem amerikát,vagy német,stb országot irok) sokkal jobban megbecsülik a világbajnokokat!Mi,illetve a mi vezetöink,média guruink,le se szarják,hogy egy ember az életét tette fel valamiért,vagy valami eléréséért!Egyszerüen nevetséges,ahogy hozzá álnak!Nemhogy örülnénk,és büszkén mutogatnánk mindenhol,hogy van egy világbajnokunk!Más országban az álltalad emlitett összeg százszorosát is simán beleinvesztálják!Még akkoris ha tudják,hogy semmi,vagy csak töredéke térül meg!
Hahóó!
Olvastátok, hogy még is lesz GP közvetítés az Mtv 1-en!
Hurráá!
Csak ki tudtak tobni az ablakon tizen akárhány milliót hogy láthassuk!
No jó munkát nekem....nektek meg további jó írogatást!
Az csupcsi!
A mókusosért kicsit sokallom a 3000-et, no meg persze, ha nem jó nagyon a méret akkor ne fájjon a szívem hogy egyből, kettő nem jó!
Ezek lesznek nálad mindig? Vagy csak most van!?
Lehet hogy lenne érdeklödö,de kéne méret(52,64,56?)Az hogy XL-es az minden sisaknál más!Ja meg ár!
Más országokban(direkt nem amerikát,vagy német,stb országot irok) sokkal jobban megbecsülik a világbajnokokat!Mi,illetve a mi vezetöink,média guruink,le se szarják,hogy egy ember az életét tette fel valamiért,vagy valami eléréséért!Egyszerüen nevetséges,ahogy hozzá álnak!Nemhogy örülnénk,és büszkén mutogatnánk mindenhol,hogy van egy világbajnokunk!Más országban az álltalad emlitett összeg százszorosát is simán beleinvesztálják!Még akkoris ha tudják,hogy semmi,vagy csak töredéke térül meg!
Olvastátok, hogy még is lesz GP közvetítés az Mtv 1-en!
Hurráá!
Csak ki tudtak tobni az ablakon tizen akárhány milliót hogy láthassuk!
No jó munkát nekem....nektek meg további jó írogatást!
A 2/a megyünk Vácig,ott meg a 22-esen!
Söööööööööt!Hozd el szépszemüt is!
Merrefele is van az? Szeretnénk csatlakozni, hol tudnánk?
de jolenne ha jövö szombatra is tudnál jönni!Igazi csemege lessz az az ut!
Mi autoval megyünk!
Köszike előre is!
szerintem kedd szerda körül nálam van és adom is fel
maracuya84@gmail.com
Akkor egy feketére vevő vagyok!(ha lesz majd xxl)
A címem meg írjam most? Vagy majd szólsz amikor aktuális?
A mókusosért kicsit sokallom a 3000-et, no meg persze, ha nem jó nagyon a méret akkor ne fájjon a szívem hogy egyből, kettő nem jó!
Ezek lesznek nálad mindig? Vagy csak most van!?
persze, simán mehet postán is
És postán utánvéttel meg oldható?
a fekete XXL elkelt, de szerintem abból is tudok hozni kedd szerda körül ha szeretnéd
És mennyiért mennek a pólók?
Érdekelne fekete xxl és igen.....persze a mókusos is!