Tisztelet.
Már Révész Sanyika is megénekelte,hogy....:Miért is nem lehetek egyszerre két helyen?"
A keresztlányom úszóversenyén voltunk......(amúgy egy ezüst,és egy bronz éremmel zártunk)
De!
LÉLEKBEN OTT ETTEM A PALACSINTÁT VELETEK!
sőt.....még csodálkoztam is,hogy melyik bátor indián merte megskalpolni Buffalo Bill-t?!?!?!
Kedves Milka!
Legközelebb most már tényleg megyek veletek, de tegnap nekem sokkal jobb dolgom volt, mint hogy palacsintázak veletek....
Budakesziről költöztettem Szigetcsépre, reggel 6:30tól este 7 ig
3 szint, plusz a pince....
zongora nem volt, de volt helyette páncélszekrény
7 kor leléptem többiek még maradtak....
meg akkora ágy hogy a ragasztott lépcsőt ki kellett venni hozzá, szoval ilyen nyalánságok voltak a palacsintázás helyett...
nyugi, ez nem a másodállásom, csak az ismerősöm.
Na haza értünk, remélem ti is!
Én ilyen nyugodt tempoba szoktam menni...
Keményen huzod a xarvát a feketemadárkádnak...
volt egy-két beválalos egykereked
Örülök, hogy megismertelek titeket...
Sok minden okozhatja,ezt a hibajelenséget!Találgatni lehetne,de a cserékre,alkatrészekre rámenne a gatyádis!Egystzerübb,és olcsobb bevinni valahova,aholesetleg prontra tudják a hiba okát!Gyertyais lehet,de a tiedbe már iridiumos van.ennek a csere intervalluma 48.000KM.De simán elmegy 60.000-ret is!Tehát ha tényleg gyertya gond,akkor kétes a kilométerora állás!
Majd legközelebb!
Már Révész Sanyika is megénekelte,hogy....:Miért is nem lehetek egyszerre két helyen?"
A keresztlányom úszóversenyén voltunk......(amúgy egy ezüst,és egy bronz éremmel zártunk)
De!
LÉLEKBEN OTT ETTEM A PALACSINTÁT VELETEK!
sőt.....még csodálkoztam is,hogy melyik bátor indián merte megskalpolni Buffalo Bill-t?!?!?!
Legközelebb most már tényleg megyek veletek, de tegnap nekem sokkal jobb dolgom volt, mint hogy palacsintázak veletek....
Budakesziről költöztettem Szigetcsépre, reggel 6:30tól este 7 ig
3 szint, plusz a pince....
zongora nem volt, de volt helyette páncélszekrény
7 kor leléptem többiek még maradtak....
meg akkora ágy hogy a ragasztott lépcsőt ki kellett venni hozzá, szoval ilyen nyalánságok voltak a palacsintázás helyett...
nyugi, ez nem a másodállásom, csak az ismerősöm.
lehet kuksizni!
Én ilyen nyugodt tempoba szoktam menni...
Keményen huzod a xarvát a feketemadárkádnak...
volt egy-két beválalos egykereked
Örülök, hogy megismertelek titeket...
Hiányoztatok Taksonyból!
Sok minden okozhatja,ezt a hibajelenséget!Találgatni lehetne,de a cserékre,alkatrészekre rámenne a gatyádis!Egystzerübb,és olcsobb bevinni valahova,aholesetleg prontra tudják a hiba okát!Gyertyais lehet,de a tiedbe már iridiumos van.ennek a csere intervalluma 48.000KM.De simán elmegy 60.000-ret is!Tehát ha tényleg gyertya gond,akkor kétes a kilométerora állás!
szerintem hagyd amig müxik,utánna meg vedd meg bele az ujabbat!
Mutasd meg valakinek aki képbe van!
Remélem segítettem!
Csak nem szereti...