Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszi. Ki Pohi? Szerv, vagy sorstars.
Hát bekaphattyák. . .
de Te meg jól megszivtad! De sztem kérdezd Pohit az üzifalon!
Sziasztok!
Jópofa! Miért akarták elaltatni?
ha má nem kell akkor mehet a lecsóba mi?
Ha bmi kutyás helpre szorulnál hivj!
Őket valahogy jobban megértem mint embertársaim. . .
Sziasztok,

remelem keveseteknek van hasonlo tapasztalata de hatha tudtok tanacsot adni -ma beleszaladtam egy trafi paxba. Szembol mertek be de a rendor kifutott es felirta a rendszamomat ahogy elmentem mellettuk. Erdemes aggodnom vagy rendszamos fenykep hianyaban bekaphassak?

Koszi!
háááát.....nem tom.
teljes mértékben szürke ló még.
ma délután fogadtuk be,de eddig még jól viselkedik.
lövésem sincs hogy akarhatták elaltatni.A szöszi munkatársáék tenyésztik őket,és akinek eladták az akart megszabadulni tőle......
Ebből a nézetből hasonlit rád....
Grat hozzá!
Légy hűséges megértő szerető jólnevelt gazdája és ne bántsd ha bepisil de a 20. alkalom után kérj segitséget egy laikustól!
az elaltatástól hoztuk el........
kap két hetet,aztán majd meglátjuk....
Gratula!

Legalábbis probálok!
engedelmetekkel,bemutatnám új családtagunkat.
Szemir névre hallgat.
Yes my KING! Yessss...
Kinek mi jár....
Jah... tudok....
No de Te is...
Tud élni!
Privát palacsinta?hm......
Szép jóóóóó napot Mindenkinek!

Sajnálom hogy ki kellett hagynom a palacsintázást, pedig nagyon készültem rá, de Bratyómmal vezetékeltük át a házat...

A meglepi palacsinti amivel a Kedvesem meglepett nagyon fini volt ugyhogy csak a társaság hiányzott!
Mert veled hetente találkozom!
Neked hátul is van?
akkor meg az a baj......
Köszike!
De már vagy egy hete nem ittam! Andi meg hátul kapaszkodik.
XX!
időnként le kell állni a házi pálinkák mértéktelen fogyasztásával,hogy a szervezeted méregtelenitsen....külömben ilyen és ehez hasonló tudatmódosulások léphetnek fel....vagy szólni kéne Andinak,hogy az a kapaszkodó amit ő fog,valójában nem is botkormány.....mert ha erősen kapaszkodik akkor láthatsz csillagokat,amit kontrolllámpának nézhetsz.....
remélem tudtam segiteni.
Szasztok!
Mi is hazaértünk egyben!
Más! Menet közben (már Szeged után) kigyulladt az FI lámpám. Megálltam, gyújtás le, egyből újraindít és semmi. Ez most mi volt?