lMivel többfelöl jeleztétek,hogy érdekes lehet a palacsintázo,amit felfedeztünk,igy megszervezem!
Idöpont 2009.04.18(szombat) 16.00.Taksony Internet kávézo palacsintázo.
Mivel mindent frissen készitenek,igy kérek mindenkit a belinkelt étlaprol válassza ki elöre mit enne!Szerdáig lekell adnom a rendelést!
az árak ne ilyesszenek meg senkit,mert hatalmasak a palacsinták(kb.40X20X10 cm)!
Mivel többen kérdezték!
Találka a helyszinen 16.00-kor,vagy nálam 15.00-kor!
lMivel többfelöl jeleztétek,hogy érdekes lehet a palacsintázo,amit felfedeztünk,igy megszervezem!
Mivel mindent frissen készitenek,igy kérek mindenkit a belinkelt étlaprol válassza ki elöre mit enne!Szerdáig lekell adnom a rendelést!
az árak ne ilyesszenek meg senkit,mert hatalmasak a palacsinták(kb.40X20X10 cm)!
Mivel többen kérdezték!
Találka a helyszinen 16.00-kor,vagy nálam 15.00-kor!
Jövöhéten szombaton 25.-én elmegyek megkerülni a Börzsönyt!Tegnap jártam arra a nagyvassal,és valami csodálatos az ipoly völgye!A táv nem nagy,olyan 200-250-kilcsi!De megszeratnék állni az Ipoly folyonál,meg felmennék Magastaxra is,ugyhogy elm,egy vele a nap!
Talállka nálunk 10.00-kor!
1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabyca De 5-re haza kell érnem (akkor ráérsz 4.55-kor indulni a Börzsönyből, ne feledd: Busád van!)
3)Busati
4)Robotos+Né Itt a számom!06-30-9446636
5)Fiveurban
6)Lion+Kisvirág
Na itt vok (csak kajáltam), hát a kutya megharapott, a macska összekarmolt, és még egy sünbe is beleléptem, jaa és a Virág om is hazajött, há mi jön még?!
legyetek jók
Kis Milka jön a kocsival...