Monták a srácok hogy neked nem fog tetszeni ez a hozzászólásom.
Azért én maradok az én belátásomnál és a látottak miatt nem tud senki meggyőzni.
Ezért is írtam,hogy ha valakinek más a véleménye és ezek után is ragaszkodik ehez a fajtához,akkor meg tudom oldani azt is hogy ilyet hozzak neki.
Még egy példa a conti ellen.
Menny fel a Red-Baron-hoz...ott minden motor conti gumival van szerelve és azért nézegess rályuk...0km-rrel szét van némelyik repedezve a mintában.Sokszor jártam már ott és mindig szemet ütött nekem.
A jópár db mit jelent?
Minden márka van általában!
Mi az hogy hány mm-eresek? Pár körösek! De a versenygumákon ugye te is ellenőrizheted a jukakon. Haver versenyzik és hordja őket be! Ő is ezeket használja edzésen stb. A 15/pár az azt jelenti hogy mint motoros a motorosnak! Ha te ezekkel kereskedni akarsz ,természetesen nekem is jól kell járnom! .
Nekem 58.000Ft-ért hozták a garniturát tavaly!Idei árat nemtudok,de egy telefonba kerül!
De tudod mit!Irj árat,miböl tudsz hozni XX-re(de csak ujat),és meglátjuk!
föleg akkor nem,ha valakinek igaza van!Itt egyszerüen vélemény nyilvánitásrol van szo!És igenis tiszteletben kell tartani más véleményét,mégha az nemis egyezik a mijenkel!
tudom 1000 éve ven voltam...
csak sokszor nem tudok bekapcsolódni, butaságot nem írok :)
Most viszont van pár írnivalóm!
Nézzétek meg a http://www.trwmoto.com/ oldalt, forgalmazzuk az összes termékét (magasítók, ültetők, egyeneskormányok, stb stb!
Valamint volt nagy fékebtét, lánc lánckerék téma. Ebből is van nagy kínálat!
Fékbetétből előre én elsősorban a gyárit ajánlom XX-be, igaz 13-15000/pár de alattam 15-20.000 km.
Forgalmazunk Lucas betétet, a Csongixx teszteli és ugyanolyan szinten van, vagy akár még jobb mint a gyári!
Hátulra viszont kár kidobni sok pénzt rá, a Lucas, és a Honda is "csökkentett surlódású" betétet forgalmaz hozzá, ami annyit tesz, hogy direkt szarul fog.
Hátulra tökéletes a Róna Kft által felújjított betét, viszont elöl nem volt vele jó tapasztalatom, próbáltam az utcai, és a verseny betétüket is. Lassabban alakult ki a fékhatás, és sose harapott. Kb Ferodo szinten volt.
Mit csináltok, hogy 3-4000km-et megy el egy slick? Én eddig a Bridgestone-t próbáltam 1700km után nem street legal, 2200-nál már látszik a vas.
Én ha tehetném csak ezt használnám, de nyáron nagy túrák elött felpattan egy Conti road attack, csakis az ára miatt. De ez is csak 6-8000km max. Persze akkor jön a kanyarban bilegés, meg nem kell izguni, hogy leér a blokkfedél, kipufogó. Bár pályán ezzel is sikerült lekoccintanom.
Jól hangzik a 15 ropi, de a vágott slicktől egy kicsit félek, lehet nincs okom rá. Nagyapó, Menyus meg asszem Mister is azt használja! A mostaniban van még 2-3 ezer, utána elgondolkodok rajta ,meg kikérem a nagyok, bocsesz a "BÖLCSEK" véleményét!
Ha gondolod eljössz velem haverhoz!
15papir 1 garnitura! Vágott slickek! Tényleg pár körösek!
Garantáltan nem fogsz többé ilyen sz@rokat felrakatni!
És mind 1 éves guma!
1,Pityusz - nincs
2,Herci - nekem már csak 3-4 hónap személyi kölcsön de ott meg nincs semmilyen fedezet
3,Fiveurban még 12 hónap
4)Milka életem végéig fizetek mindenféle részletet8Nubira,Xx,stb)
5)Mr.Hayabusa Magyarország tartozik 4millával,Francia Ország tartozik 10millával!Egyéb kérdés?
6)Santso - én mire kifizetem olyan öreg leszek, hogy fel sem tudok majd ülni rá
7)Atix83- Van. De mindig is lesz! Még a szervek lenyúlnák.
Na jó! Gummába én se vagyok olyan elfogult, jöhet bármi persze reális áron. A Conti azért pártfogolt nálam mert (legális ) kereteken belül ez volt a legjobb ár-érték arányú! Az utolsó garnitúrát asszem 50 ropiért kaptam boltból rendelve! Ez a 95-99%-os guma jól hangzik!
1,Pityusz - nincs
2,Herci - nekem már csak 3-4 hónap személyi kölcsön de ott meg nincs semmilyen fedezet
3,Fiveurban még 12 hónap
4)Milka életem végéig fizetek mindenféle részletet8Nubira,Xx,stb)
5)Mr.Hayabusa Magyarország tartozik 4millával,Francia Ország tartozik 10millával!Egyéb kérdés?
6)Santso - én mire kifizetem olyan öreg leszek, hogy fel sem tudok majd ülni rá
7) Van. De mindig is lesz! Még a szervek lenyúlnák.
náluk még egy alátétetse vennék!Csak azt irtam,ami az én tapasztalatom!De láttam énmár szar állapotu(márkás)uj gumit!