Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg nemkell bemutatni a Redbaront!

náluk még egy alátétetse vennék!Csak azt irtam,ami az én tapasztalatom!De láttam énmár szar állapotu(márkás)uj gumit!
szemethunyunk!

Néha!
Nem,nem4

ugy álltalánosságban!
nekedis szépnapot!

mikor lessz már netetek?
és nekemis!

meg a hugomnak,a fönökömnek,a sogoromnak,.......
sajnos szó sincs arról, itt Kaposváron a Yamahánál főleg BT20-at visznek a sok fz6-ra, meg choppergumi fogy inkább :(

Nekem kellene, számoltam egy egyszerűt: 20.000km az bizony 10 hátsó, és kb 3-4 első. Ez a 2009-es terv! hívlak majd!
Monták a srácok hogy neked nem fog tetszeni ez a hozzászólásom.
Azért én maradok az én belátásomnál és a látottak miatt nem tud senki meggyőzni.
Ezért is írtam,hogy ha valakinek más a véleménye és ezek után is ragaszkodik ehez a fajtához,akkor meg tudom oldani azt is hogy ilyet hozzak neki.
Még egy példa a conti ellen.
Menny fel a Red-Baron-hoz...ott minden motor conti gumival van szerelve és azért nézegess rályuk...0km-rrel szét van némelyik repedezve a mintában.Sokszor jártam már ott és mindig szemet ütött nekem.
Még akkor is ha nem is kék az XX-e?

Ugye ez most nem rólam akar szólni?
Szep napot!
A jópár db mit jelent?
Minden márka van általában!
Mi az hogy hány mm-eresek? Pár körösek! De a versenygumákon ugye te is ellenőrizheted a jukakon. Haver versenyzik és hordja őket be! Ő is ezeket használja edzésen stb. A 15/pár az azt jelenti hogy mint motoros a motorosnak! Ha te ezekkel kereskedni akarsz ,természetesen nekem is jól kell járnom! .
akkor vedd ugy,hogy ragaszkodom!

Nekem 58.000Ft-ért hozták a garniturát tavaly!Idei árat nemtudok,de egy telefonba kerül!
De tudod mit!Irj árat,miböl tudsz hozni XX-re(de csak ujat),és meglátjuk!
Söööööööööööööt még többis!

Ismeritek a mondást!"kisfiam,szol az anya a gyermekének.köszönj minden bácsinak!Mért édesanyám?Ki tudja melyik bácsi az apukád!Válaszol az anya."
Milkabácsi nemharap!

föleg akkor nem,ha valakinek igaza van!Itt egyszerüen vélemény nyilvánitásrol van szo!És igenis tiszteletben kell tartani más véleményét,mégha az nemis egyezik a mijenkel!
Értem!

Nekem(künk) bevállt!És szeretemis!De hát izlések,és pofonok!Az álltalad emlitett,felsorolt hibákkal,még nemtalállkoztam!Pedig 4-5 éve Contival motorozok.
Szivesen segitek mindenkinek, de csak priviben!
A számom az adatlapomon!
Szia!

Érdekelne jópár darab, milyen márkák, hány mm hátul? :)
Sziasztok!

tudom 1000 éve ven voltam...
csak sokszor nem tudok bekapcsolódni, butaságot nem írok :)

Most viszont van pár írnivalóm!

Nézzétek meg a http://www.trwmoto.com/ oldalt, forgalmazzuk az összes termékét (magasítók, ültetők, egyeneskormányok, stb stb!

Valamint volt nagy fékebtét, lánc lánckerék téma. Ebből is van nagy kínálat!
Fékbetétből előre én elsősorban a gyárit ajánlom XX-be, igaz 13-15000/pár de alattam 15-20.000 km.

Forgalmazunk Lucas betétet, a Csongixx teszteli és ugyanolyan szinten van, vagy akár még jobb mint a gyári!

Hátulra viszont kár kidobni sok pénzt rá, a Lucas, és a Honda is "csökkentett surlódású" betétet forgalmaz hozzá, ami annyit tesz, hogy direkt szarul fog.
Hátulra tökéletes a Róna Kft által felújjított betét, viszont elöl nem volt vele jó tapasztalatom, próbáltam az utcai, és a verseny betétüket is. Lassabban alakult ki a fékhatás, és sose harapott. Kb Ferodo szinten volt.

Mit csináltok, hogy 3-4000km-et megy el egy slick? Én eddig a Bridgestone-t próbáltam 1700km után nem street legal, 2200-nál már látszik a vas.
Én ha tehetném csak ezt használnám, de nyáron nagy túrák elött felpattan egy Conti road attack, csakis az ára miatt. De ez is csak 6-8000km max. Persze akkor jön a kanyarban bilegés, meg nem kell izguni, hogy leér a blokkfedél, kipufogó. Bár pályán ezzel is sikerült lekoccintanom.

Előre akkor is kizárólag slick!
Jól hangzik a 15 ropi, de a vágott slicktől egy kicsit félek, lehet nincs okom rá. Nagyapó, Menyus meg asszem Mister is azt használja! A mostaniban van még 2-3 ezer, utána elgondolkodok rajta ,meg kikérem a nagyok, bocsesz a "BÖLCSEK" véleményét!
Ha gondolod eljössz velem haverhoz!
15papir 1 garnitura! Vágott slickek! Tényleg pár körösek!
Garantáltan nem fogsz többé ilyen sz@rokat felrakatni!
És mind 1 éves guma!
1,Pityusz - nincs
2,Herci - nekem már csak 3-4 hónap személyi kölcsön de ott meg nincs semmilyen fedezet
3,Fiveurban még 12 hónap
4)Milka életem végéig fizetek mindenféle részletet8Nubira,Xx,stb)
5)Mr.Hayabusa Magyarország tartozik 4millával,Francia Ország tartozik 10millával!Egyéb kérdés?
6)Santso - én mire kifizetem olyan öreg leszek, hogy fel sem tudok majd ülni rá
7)Atix83- Van. De mindig is lesz! Még a szervek lenyúlnák.
Na jó! Gummába én se vagyok olyan elfogult, jöhet bármi persze reális áron. A Conti azért pártfogolt nálam mert (legális ) kereteken belül ez volt a legjobb ár-érték arányú! Az utolsó garnitúrát asszem 50 ropiért kaptam boltból rendelve! Ez a 95-99%-os guma jól hangzik!
1,Pityusz - nincs
2,Herci - nekem már csak 3-4 hónap személyi kölcsön de ott meg nincs semmilyen fedezet
3,Fiveurban még 12 hónap
4)Milka életem végéig fizetek mindenféle részletet8Nubira,Xx,stb)
5)Mr.Hayabusa Magyarország tartozik 4millával,Francia Ország tartozik 10millával!Egyéb kérdés?
6)Santso - én mire kifizetem olyan öreg leszek, hogy fel sem tudok majd ülni rá
7) Van. De mindig is lesz! Még a szervek lenyúlnák.
Jobb lesz.
Sokkal jobb!
Jó reggelt!