Tisztelt motoros barátaim, és Milka!
Tisztelt SportMotor!
Szeretném oldani ezt a nagy téli feszültséget, és kiírnék egy pályázatot( értékes díjakért) motoros témában, Valentin napra!
A " műveket" a sportmotor-ra kell feltölteni és be kell linkelni mind a Hayabusa, mind az XX-es fórumra is.
A pályázat határideje 2009 02 14.
Minden pályaművet szívesen látunk!
Jelentkezés a Hayabusa topic-ban,hogy senki se maradjon ki!
Pályázók,akik halandó,és alázatos motorosok!:
1:Fiveurban
2:Mr.Hayabusa
3: pep kemény vagyok én is
4: Milka+Milkáné+Kismilka
5: ?
még egy hülye!Már elnézést,de rolam ezt tartják!Én mosom ha hazaértem,és mosom(áttörlöm),mielött elindulok!Mindig csill-vill a masina!ezért örülök ennyire,hogy nemcsak énvagyok ilyen eszement!
Tisztelt Sport Motor!Kedves Motoros Társaim!
Szerveztünk már néhány sikeres összejövetelt,amit talán még idén is,mint jeleztétek,kérdeztétek elvártok már a Mister Pár-tól!
Ím,e a statisztika után megszületett terv!
2009.02.21.RETRO BULI!
Nem szeretnénk idén ismét farsangot csinálni,hiszen hogyan is múlhatnánk felül a tavalyi rengeteg csodás,fantasztikus jelmez variációkat!
Mellette figyelembe véve a gazdasági helyzetet,ami elég ........
Arra gondoltunk,hogy az idei farsang helyett RETRO BULI lesz!
Ez azt takarná,hogy olcsosítanánk az összejövetel/fő árát ami ilyenkor adódik a helyszínbérlet,+költség,és étel-ital árából.
Keresünk egy helyszínt,és sima Retró zsíros-vajas-lekvároskenyér+amit még szeretnétek/normális keretek közt/
Ezen a BULIN lenne Kihirdetve a Valentin Napi Pályázat nyertesei névsora,és itt díjaznánk az első 3 helyezettet is,és remélem,hogy megtudom nyerni a Sport Motort is ismét,hogy beszálljon valami csekélységgel,úgy,mint 2007 év vége elött éve,ahol halálosan ledöbbentünk a gálánságuktól,és még azóta is csak jóérzés fog el,ha visszaemlékszem ezekre a pillanatokra,hogy HÉVÍZ A BULI!
Linkelés,és jelentkezés,csak a Hayabusa topikban,hogy senki se maradjon ki!
Tervezett résztvevők:
1-Mr.+Mr-né
2- ?
3- ?
Milka!Nyugodtan írd át,és linkeld be magad 1/a-ra!
Tudod,hogy szeretünk!
Köszi.
Nekem is nagyon tetszik.
Ha szeretnél többet tudni a polírozós srácról,akkor menny fel az oldalamra és onnan át tudsz lépni az övére.
Érdemes megnézni a munkáit. www.sokgumi.mlap.hu
Jóestét mindenkinek!
Úgylátom(olvasom) pezseg az oldal!
Én egyébként sosem értettem azokat az embereket akik veszekednek! -MIKOR VEREKEDNI IS LEHETNE!
Úgylátom viszont ,hogy szent a béke és ez ÍGY VAN JÓL.
Tisztelt motoros barátaim, és Milka!
Szeretném oldani ezt a nagy téli feszültséget, és kiírnék egy pályázatot( értékes díjakért) motoros témában, Valentin napra!
A " műveket" a sportmotor-ra kell feltölteni és be kell linkelni mind a Hayabusa, mind az XX-es fórumra is.
A pályázat határideje 2009 02 14.
Minden pályaművet szívesen látunk!
hanem karcos!