Sziasztok!
Nekem jók a tapasztalatom a conti révén! Hátulja 13000km, eleje 20000km mentem vele (igaz akkor már kezdet szitálni az eleje úgy 18000 körül.) De semmi megcsúszás pedig a Pécs melletti Komlói kanyarokban nem az utolsók közt szoktam szerepelni (na ez nem dicsekvésnek szántam) de jól hangzott. Nekem bejött! Ilyen lesz a Pirelli diabló corsa III akkor megleszek elégedve ha annyit kibír.
1,Pityusz - nincs
2,Herci - nekem már csak 3-4 hónap személyi kölcsön de ott meg nincs semmilyen fedezet
3,Fiveurban még 12 hónap
4)Milka életem végéig fizetek mindenféle részletet8Nubira,Xx,stb)
5)Mr.Hayabusa Magyarország tartozik 4millával,Francia Ország tartozik 10millával!Egyéb kérdés?
6)Santso - én mire kifizetem olyan öreg leszek, hogy fel sem tudok majd ülni rá
Sok gurigát kiprob. De a conti volt az egyetlen amire azt mondtam ,
hogy soha többé! Én a tapadádával nem voltam megelégedve+ később kiderült hogy azé rázta a fejét is mert szar volt az első!
őszinte leszek.
Conti gumival nem foglalkozom!
Ez tök komoly.
Nagyon rosszak a tapasztalataim.
Nem akarok senkit eltemetni,ezért nem is szerzek be ilyet.
Az az igazság(gumikkal vagyok körülvéve+sok ismerős tapasztalata is)
Az egy évnél öregebb contik valamiért elrehülnek.
Ne kérdezd miért,de eddig a kezemben fogott összes conti közül99%-ának a bordában szét volt rehülve az anyaga+chopper gumit láttam,aminek le volt töredezve a mintálya 500km után!
Ez teljesen komoly .
Gumiárus vagyok,be is tudnám szerezni és nekem az lenne a jó ha megvennének minden szart(bocssánat) tőlem,de tényleg nem akarok senkinek rosszat.
Nekem jók a tapasztalatom a conti révén! Hátulja 13000km, eleje 20000km mentem vele (igaz akkor már kezdet szitálni az eleje úgy 18000 körül.) De semmi megcsúszás pedig a Pécs melletti Komlói kanyarokban nem az utolsók közt szoktam szerepelni (na ez nem dicsekvésnek szántam) de jól hangzott. Nekem bejött! Ilyen lesz a Pirelli diabló corsa III akkor megleszek elégedve ha annyit kibír.