Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más a klaviatura!
Vannak kékbetük,kékszámok,meg minden huncutság!
eddigse voltam egy nagy zsonglör,de eztán?
A te ujjaid túl nagyok a billentyűzethez, vagy a billentyűzet túl kicsi az ujjaidhoz?
Magíarul!

Nos pont énis erre gondoltam!
Bocsi!még szoknom kell a laptopot!
Nos pooltam énis!nt erre gond
Legalább nem kell tankot venned és festened!
A tankbőr ápol és ELTAKAR
sziasztok!
Dobozzal kapcsolatban ajánlom mindenkinek a Kelomotor.hu-t, itt vettem XX-re teljes dobozszettet a gyári ár feléért, és sztem jobb minoseg. Falco+Kappa, sw motech konzollal.
Eddig nagyon jól szuperál.
Engem érdekel feketénis!
15.000-ért
Sziasztok!

Köszi a tippeket doboz ügyben! Én sem akarom sokat hordani őket, de úgy néz ki, hogy lesz egy túra olaszországba a nyáron, és egy hátitatyóba nem fogok beleférni. Egyébként néztem múltkor egy Givi szettet, majdnem 300 ezer lenne . . .
Már mért lenne csúnya ? Nekem is bordó van!
Meghajolok előtted! Elkalandoztam másfele is közben!
Ahogy elnézem a képeidet, nem is csúnya bordóba
az XX. Sőt! Kifejezetten dögös! Ez a gyári bordója vagy már ujrafényezett?
most kicsit elmenek,de visszatérek.8 körül.
. . .
annyiból viszont jó...hogy igy a busások el tudnak bújni a menetszél elől és ezért azt hihetik,hogy gyorsak.........
én nem csináltattam meg.....kiiktattam az adaptert,igy fixen lehet feltenni...a vázával együtt.azt csókolom....meg betonmintás kicsit...meg lukas is kicsit....meg csúnya is.....de az NAGYON!
ugyhogy nem hordjuk,csak ha feltétlenül muszály valamiért feltenni....de kerülöm az alkalmat.....
XXSanyi!
Nyertem!
. .
Még katalizátor nélkül is jobb!
(Milkának)
Nekem nonfango turadoboz szett volt felrakva mégis igy jártam ahogy te! Aztán mikor lefittyent jól megcsináltattam és jóóól eladtam! Márkás vót mégse ért szart se! Az életembe is kerülhetett volna! És ahogy te is mondod igy szebb...+ jobb is!
De nehogy közbeszoljatok! .
Lehet irok még oszt megdöntöm
xxsanyi rekordját!
Vagy kapsz érte mégegy mocit!?
Sikerült összerakni a fenevadat?
kiit?
Táska nem kell csak bőr!
Hozzad 15! . .
Szeva Ati!

Köcce, ezt már rábízom az új gazdira! Szerintem viszont tök jól menne a kék XX-hez! Nem tudsz valakit esetleg?