Kicsit igazítottam a motor elején, ezért keletkezett pár felesleges alkatrészem:
- komplett dual-CBS rendszer
- villahidak, felni
- fék-, illetve kuplung munkahenger, stb.
- 2 szezont használt Wilbers progresszív rugók
Ha szükségetek lenne valamire, privát üzenet formájában zaklathattok.
Sziasztok,
Eladó lett egy ebayen angliából vásárolt túraplexi 2005-ös xx-ről.
Az elérhetőségem:+3630774nullanyolc51
Megpróbálok képet ide feltolni,de kérésre szívesen küldöm is.
Üdv:Lacesz
Nyilván kis találékonysággal meg lehet oldani, de bonyolultabb rendszereknél simán megéri a vákumost
Nekem ilyen Mityvac van, ami most 50euro a Louisban... simán megéri hisz 2 évente úgyis cserélni kell elvileg (én cserélem természetesen... a szelephézagon és injektor szinkronon kívül mindent megcsinálok ), ezzel meg nagyon gyorsan megvan, kocsin is ezt használom
Mert fent a munkahengernél beszorult a levegő.
Pumpáld fel,és nyisd meg a csavart ahol a cső csatlakozik a munkahengerhez. Ez szokott segíteni. Pontosabban nekem eddig még segített.
Őszintén, régen én is cserélgettem, kutatva az etalont. Az XX valahogy igen megfogott, de lehet idén megpróbálnám a 2.gen Busát. Csak sajnálom a XX-et elpasszolni, de majd még meglátom...
De így a harmincas éveimre, már nem annyira mozgat a dolog, lusta lettem kicsit, és sajnálom az átírás költségét mindig kidobni rá Inkább próbálok megtetszett motorokat kölcsönkérni, bérelni...persze ritkán van olyan a környéken ami tetszene
Majd mesélj, hogy milyen lett menet közben...
Ezt a szentségtörést
Amúgy nem volt jó hozzá a VFR-é vagyhogy?
Látom az 1.2-es VFR eleje ment bele, semmi komplikáció nem volt vele beleműteni?
Kicsit igazítottam a motor elején, ezért keletkezett pár felesleges alkatrészem:
- komplett dual-CBS rendszer
- villahidak, felni
- fék-, illetve kuplung munkahenger, stb.
- 2 szezont használt Wilbers progresszív rugók
Ha szükségetek lenne valamire, privát üzenet formájában zaklathattok.
Üdvözlettel,
Tibi
Eladó lett egy ebayen angliából vásárolt túraplexi 2005-ös xx-ről.
Az elérhetőségem:+3630774nullanyolc51
Megpróbálok képet ide feltolni,de kérésre szívesen küldöm is.
Üdv:Lacesz
Nekem ilyen Mityvac van, ami most 50euro a Louisban... simán megéri hisz 2 évente úgyis cserélni kell elvileg (én cserélem természetesen... a szelephézagon és injektor szinkronon kívül mindent megcsinálok ), ezzel meg nagyon gyorsan megvan, kocsin is ezt használom
de rendelhetsz az ebay-n is: https://www.ebay.com/itm/Brand...
Pumpáld fel,és nyisd meg a csavart ahol a cső csatlakozik a munkahengerhez. Ez szokott segíteni. Pontosabban nekem eddig még segített.
De így a harmincas éveimre, már nem annyira mozgat a dolog, lusta lettem kicsit, és sajnálom az átírás költségét mindig kidobni rá Inkább próbálok megtetszett motorokat kölcsönkérni, bérelni...persze ritkán van olyan a környéken ami tetszene
Sok sikert az újabb gépekhez