Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy most tervezek mra túraplexit venni. Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a fajta plexivel?:) Válaszokat köszönöm!
2000-es 78 km-t futott XX alkatrészek eladók Lámpa,fejidom, műszerfal, tükrök ropira, de villa ,kerék, tárcsák épek. Hűtők gen dekli karcmentes Magyar papiros.
lenne egy eladó SW-Motech ,Quick Lock gyors záras tanktáskám , Hondához (konkrétan SC-24 en volt) való tankgyűrű ,tudomásom szerint bármelyik másik Honda modellre is jó.
Van hozzá ráhúzható vízhatlan zsák, a jobb oldalzseb lecipzározható és öv táskaként is hordható, Gps-Telefon-Pda tartó, jó sok zseb, alig használt , nekem van hátul 3 doboz ami az igényeimnek bőven elég ,ez meg csak a szekrényben porosodik. Az ára 35 e.ft
Fura hogy a Wilbers olyan rövid, mint a gyári, a Wirth akkor jobb választásnak tűnik ránézésre, hiszen kb dupla olyan hosszú. Beszerelve pedig, ahogy azt írtam tavaly: ég és föld.
A rugoktól is függ valamelyest a mennyiség! Gyárilag nem végig rugó van a telóban csak kb félig, lásd a régi képeim...
Szóval a folyadék magasságát és mennyiségét is figyeld!
187 centi magas vagyok,250-ig nem kell behajolni!
Igaz nekem az állítható van